Arama sonuçları: *

1. loewry

Sağlam bir idman sonrası hafif ağrı

Bugün çok sert ve ağır kilolarla güzel bir göğüs ön kol antrenmanı yaptım. Kendimi sakatlayacak şekilde yapmam bilinçsiz birisi değilim. İdman sonrası sol sırtımda hafif bir ağrı eğilirken falan birde sanki orada bir doygunluk hissi var. Zorlamış olabilirmiyim? Yoksa üşüttümmü çünkü terli terli...
  2. loewry

Gym ağırlıklarım nasıl?

Merhabalar yaş 16 kilo 74 boy 176. Yağ oranım güncel %14. Cuttayım, 10 aydır spor yapıyorum. Beslenmem başından beri full 140+ gr proteinli hergün fazlasıyla protein tüketiyorum. Göğüs olarak 75kg set bench giriyorum. 32.5 db press. 55kg barbel curl girebiliyorum. Bicepslerim aşırı güçlü yada...
  3. loewry

Thermoburner vs l karnitin

Şu sıralar kardiyo ve diyete odaklandım yağ oranı düşürmek için. Destekleyici supllement arıyorum. Biliyorum çokda faydası yok. Ama denemek istiyorum. Hangisi sizce daha mantıklı olur
  4. loewry

Preworkout + citrulline malate karışımı

Merhabalar antrenman performansımı artırmak adına idman öncesi sadece hiq smash pro pre kullanıyordum ama citrulline az olduğu için içeriğinde yine hiq dan citrulline malate aldım. Bugün idman öncesi pre + 3 gr citrulline aldım yeterlimidir artırayımmı citrullineyi. Şuan kulaklarım...
  5. loewry

Ağırlık çalışırken sakatlanmış olabilir miyim

Merhabalar 16 yaşındayım. Yaklaşık 2 aydır sırtımın sol tarafı sadece idman atarken ağrıyor. İdman ağrısını bilirim bununla alakası yok. Gün içerisinde hareket ederken ağrımıyor. Ama mesela gymde arka omuz yaparken veya row atarken sol tarafı ağrıyor sağda hiçbişe yok. Zorlanmadan kaynaklı belli...
  6. loewry

Grimblabs mk-677 nedir?

Merhabalar bir arkadaşım tanıdıpının tavsiyesi üzerine grimlabsın sitesinden mk677 almak istiyor ben testş olmayan birşeye güvenmem diyorum bazı makaleler varmış öyle diyor sizce mantıklımı alması ben tavsiye etmiyorum ama alacak gibi mk677 steroidin alt seviyeleri değilmi bir nevi
  7. loewry

Citrulline malate kullanımı

Merhabalar citrulline malate sipariş verdim hiq dan almadan önce biraz güray aydından araştırdım pre ile kullanacağım smash pro var daha iyi etki almak adına bazıları pre yeterli diyor ama bence daha iyi olabilir idman öncesi prenin yanında kaç ölçek almalıyım bunu aydınlatırsanız sevinirim
  8. loewry

Hiq bcaa türü önerisi ?

Merhabalar Hiq üzerinden Bcaa mı citrulline malatemi diye arasında kaldım bcaa almaya karar verdim. Fakat birsürü çeşidi var örneğin Bcaa energy var içeriği daha farklı bcaa Anticatabolic var birde normal bcaa var içeriği daha farklı losin falan car içinde hangisi daha doğru olur almak
  9. loewry

Hiq hangi supplement alınır

Merhabalar kreatin pre ve protein tozu kullanıyorum hepsi hiq marka. Şimdi kararsız kaldım omega 3 mü alsam smash max pump diye bir şey çıkmış onumu alsam yoksa daha ayrı faydalı bi supplement mi alsam kararsız kaldım bazılar smash prodaki arjinin falan yüksek zaten pump için gayet yeterli diyor...
  10. loewry

Hiq smash max pump alınır mı?

Merhaba şu anda zaten smash Pro preworkout kullanıyorum. Bu ürün yeni çıkmış maximum pump için. Biraz pumpu önemsiyorum. Almaya değer mi sizce? Bir de pre ile birlikte kullansam sıkıntı olur mu? İçerisinde uyarıcı yoktur yazıyor kafein vb.
  11. loewry

Levrone whey protein alınır mı??

Merhabalar normalde hiq kullanmaktayım. Çokta beğeniyorum. Meraktan levrone whey almak istiyorum. Biraz idol olarak gördüğüm birisi. Kendi web sitesinde 110 pln polonya parası sanırsam satılıyor 1kg si 910 tl sanırım. Kendi sitesinden alabiliyorsam almayı deneyeceğim. Sizce nasıldır %85 protein...
  12. loewry

gym den sonra sırt ağrısı sebebi

merhabalar yaklaşık 1 aydır her t bar row idmanından sonra eve gelince 2-3 gün hapşururken veya öksürürken sırtımın sol tarafı fena ağrıyor. ama hareket ederken ağrımıyor nadiren eğilince ağrıyor. bi süre sonra hapşururken veya öksürürken olan ağrıda geçiyor. fakat diğer hafta yine bi sırt...
  13. loewry

Hiq Gh-up faydasını görürmüyüm

Merhabalar yaş 16 bu ürün bi aralar hep önüme çıkıyordu içeriği ise gelişimi artırmak testesteron seviyesini doğal seviyesine getirmek falan boş bir ürünmüdür gelişimi desteklermi testesteron seviyem ne durumda bilmediğim için düşük ise doğal haline getirmeye yardımcı olurmu kreatin protein tozu...
  14. loewry

Multivitamin alınmaya değermi

Merhaba yaş 16 düzenli 4 aydır spor yapıyorum. Kreatin preworkout protein tozu gibi supplementler kullanıyorum. Yakın zamanda Omega 3 ve ZMA bitti. ZMA bir daha almayacağım faydasını görmedim. Omega 3 ve multivitamin almayı düşünüyorum. Kan testlerimde doktor çok iyi hepsi dedi. Etkisini görür...
  15. loewry

Hiq pro + tasty banana protein tozu alınır mı

Merhaba şu an kullandığım bigjoy bigwhey protein tozu bitmek üzere. Yeni protein tozu alacağım. Normalde optimum Gold standart whey alacaktım fakat fiyatı bayağı fazla olduğu için birçok kişinin de gereksiz diyerek önermemesiyle vazgeçtim. Şu an en iyi HIQ Pro + gözüme battı. Sizce alınır mı? Ve...
  16. loewry

L karnitin kullanılmalıdır ve nasıl kullanılır

Merhabalar 16 yaşındayım 81 kgyim 177 boyum %18 yağ oranına sahibim yağ oranımıda azaltarak kili vermeye çalışıyorum bodybuilding yapıyorum 3 aydır kreatin protein tozu preworkout omega 3 zma gibi supplementler de kullanmaktayım bunlarla birlikte le karnitinde kullansam sorun olurmu ve ne kadar...
  17. loewry

80 kilo 40 cm kol iyi midir?

Merhaba 2 aydır spor yapıyorum 16 yaşındayım bugün ölçtürdüm kolum 40 cm çıkıyor biraz iri yapılı birisiyim iyi midir? Kilo 80 yağ oranı %18
  18. loewry

Supplementler zararlımıdır?

Merhaba bugun sağlık ocağına aile hekimimin yanına gittim. 16 yaşındayım kan testi yaptırmak istedigimi söyledim. Nedeni ise supllement kullanıyorum kreatin protein tozu preworkout omega 3 zma falan kanımda olumsuzluk varmı kontrol ettirmek için doktor ise bu supplementlerin kalp büyüttüğünü...
  19. loewry

En kaliteli protein tozları

Merhabalar protein tozu almak istiyorum birazda kaliteli olmasını istiyorum şuan bigjoy var optimum,scitec,multipower,olimp hangisini tercih etmeliyim sizce
  20. loewry

HIQ preworkout içinden çıkan degişik poşet

Merhabalar bu nedir çöpe mi atayım hiq smash pro preworkouttan çıktı
Top Bottom