Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Sporun İlk Günü Korkusu

Dostlar selam önceden konu açmıştım ve 1 ekim itibariyle kilo verme sürecim başladı 4. Günüm bugün iyi gidiyor normalde günde 3000/4000 kalori alan biri olarak 1500 un altına düşürdüm ekmek,asitli içecek,meyve suları,aburcubur paketli gıda gibi temel şeyleri hayatımdan çıkardım sadece 4 günde...
  2. Arda Fisher

Kız boynumu vatoz gibi emdi napmaliyim

Beyler Çarşamba günü bayramken ev bostu kızı attım boynuym bir emmis yemin ediyorum vatoz gibi 3 morluk oluştu sirkete felan giderken yara bandı taktım (1 tane morluk gozukuyordu öyle) soranlara köpek yaptı diyodum ama inanmadıkları belliydi evde erkek olmama rağmen türbanla geziyorum havluyla...
  3. Arda Fisher

7 Tane pastiil yedim

Beyler boğazım çok kötü öyle seker givi 7 pastil attım paket bittiginde farkettim bu kadar yedigimi (emiyorum) midem bulaniyor sorun olurmu
  4. Arda Fisher

Artık Dayanamıyorum cidden

Merhabalar hayatım kiloyla geçti denilebilir 2 yıl önce eski sevgilimin dediği şuan düşündüğümde komik gelen ancak o zaman çok yaralayan söz vardı senin göğsün benimkinden büyük diye o zaman 2 haftada 11 kilo verdim doktorlar şaşırdı çok ümitlendiler bende ümitlendim ancak peder yüzünden me...
Top Bottom