Arama sonuçları: *

1. zPastwL

Shazam müzik açtığımda bulmuyor

Dostlar selamlar Brave kullanıyorum shazam açıyorum dönüyor arıyor arıyor sonra yazılar gidiyor görselde ki gibi kalıyor sebebi nedir.
  2. zPastwL

Jackson Js11 Alınır mı

Dostlar selamlar yeni başlıyorum önce ki konuya hiç mesaj gelmedi kendi araştırmalarımla jackson js11 hoşuma gitti 2. el 9k ya alınır mı sizce temiz cihaz her şeyi sıfır temiz rock metal çalmak istiyorum hiç bir telli çalgı hayatımda çalmadım deneyimim yok öğrenmek istiyorum
  3. zPastwL

Düşük bütçe başlangıç için elektro gitar önerisi

Dostlar büyük gün geldi çattı artık bir enstürman çalmak istiyorum ve elektro gitara ilgim var ortamımda bilenler var buraya da sormak istiyorum sadece yorum almak için şimdi seçeneklerim arasında sıfır 2.el ve kendin yap olarak seçenekler var instagram da bir video gördüm lavuk 45$'a kit alıyor...
  4. zPastwL

Ucuz plak çalar önerisi

Dostlar anneme hediye olarak Hal Hal plağı almıştım süs olarak duruyor biraz da işlevi olsun istiyorum 2k civarına kaliteli ne gibi alternatiflerim var eğer uyguna var ise İzmir içi 2. el de bakabilirim veya bildiğim plak çalar satan bir kaç dükkan biliyorum bu bütçe civarında ne almalıyım hangi...
  5. zPastwL

Fl Studio Kurcalamaları hakkında yardım

Dostlar param pulum yok gptden bir kaç plugin aldım 808 kurdum bir tane bpb'nin bedava diye ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum hiçbirşeyin nasıl kullanılacağını bilmiyorum varmı bana yol gösterecek bir alim insan
  6. zPastwL

Yaptığım beate ne ekleyebilirim

Selamlar dostlar instagramda gezerken bir sample buldum hoşuma gitti indirdim düzenlemeler yaptım sadece kick ve hat ekledim fl stuidoda olan şeyleri kullandım ekstra piyano notası eklemek istiyorum ve bass eklemek istiyorum ama hangi notalarda koyacağım bilemedim şuan ki hali ile nasıl olmuş...
  7. zPastwL

4.000₺ - 4.500₺ Midi klavye önerisi

Selamlar Hip-Hop / Rap ile ilgileniyorum işlerde yeniyim almışken iyisini alayım diyorum 2.el de olur izmir içindeyse tadından yenmez akai mpk3 mini düşünüyordum tuşları az olduğundan vazgeçtim çok taşımayacağım zaten bütçe 6k ya kadar çıkabilir ama o kadar çıksın istemiyorum 4k 4.5k civarında...
  8. zPastwL

AKAI MPKMINI 3 vs M-AUDIO OXYGENPROMINI

Selamlar dostlar Kendrick Lamar hayranıyım mr morale albümü tarzında arada canım sıkılırsa farklı tarzlarda müzikle uğraşmak istiyorum akai mpk mini 3 içime çok sindi chatgpt ile tartışmamda da bunu önerdi böyle az piyano tuşlu ama ayar düğmeleri olan mpk mini 3 gibi mi yoksa M-AUDIO...
  9. zPastwL

Spotify sansür nasıl kaldırılır

Selamlar ilk fotoğrafta ki şarkı hey now - Kendrick Lamar şarkı da sözlerde de olduğu gibi - ler var ve gerçekten can sıkıyor durduk yere söz kesiliyor nasıl kapatabilirim bazı şarkılardada yok 2. şarkı We Cry Together - Kendrick Lamar bol küfür olmasına rağmen sansür yok (ban yememek için...
  10. zPastwL

Yeni müzik önerileri

Selamlar şuan için BU LİSTEYİ dinliyorum ama Ets 2 tarzı oyunlarda veya canım çektiğinde ve spotify wrapped'de ki en çok dinlediğim liste BU LİSTE ve son zamanlarda ise BU LİSTEYİ dinliyordum neredeyse her ay değişiyor diğer listelere profilimden görebilirsiniz ve yeni yıla girecek iken...
Geri