Spotify sansür nasıl kaldırılır

zPastwL

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
382
Selamlar ilk fotoğrafta ki şarkı hey now - Kendrick Lamar şarkı da sözlerde de olduğu gibi - ler var ve gerçekten can sıkıyor durduk yere söz kesiliyor nasıl kapatabilirim bazı şarkılardada yok 2. şarkı We Cry Together - Kendrick Lamar bol küfür olmasına rağmen sansür yok (ban yememek için kendim sansürledim garantiye aldım kendimi) ki ayarlarda da sansür kapalı

Ekler

• 1744661157828.png
    1744661157828.png
    91.8 KB · Hit: 41
  • 1744661382670.png
    1744661382670.png
    199.1 KB · Hit: 36
Acaba sansürlü vs. bir versiyonu ayrı olarak yüklenmiş vs. olma ihtimali var mı ki? bende sansür gözükmüyor şarkıda sansürsüze izin veri kapatınca da şarkı komple açılmıyor.

Acaba sansürlü vs. bir versiyonu ayrı olarak yüklenmiş vs. olma ihtimali var mı ki? bende sansür gözükmüyor şarkıda sansürsüze izin veri kapatınca da şarkı komple açılmıyor.
hocam böyle değildi şarkı değişmedim bir şey yapmadım ayarlarıyla da oynamadım sansür geldi kendi kendine

uygulamada ayarlara gir, karşına sansürsüz içerik kısmı gelecek. kutucuğu açık konuma getir. zaten ilgili bölümde detaylı açıklaması var.

Spotifyda küfürlü şarkılar explicit ve explicit olmayan 2 versiyon olarak çıkartılır. Şarkının aramasını yaptıktan sonra yanında E olan versiyonları listenize ekleyin.
Spotify – Arama - Google Chrome 14.04.2025 23_19_46.png

Alıntıyı görüntüle
çünkü arkadaşın dediği gibi iki şarkı var biri sansürlü diğeri sansürsüz E yazanlar sansürsüz oluyor
teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Spotifyda explicit ve explicit olmayan 2 versiyonlar çıkartılıyor küfürlü şarkılar. Şarkının aramasını yaptıktan sonra yanında E olan versiyonları listenize ekleyin.
Alıntıyı görüntüle
teşekkürler hocam çözdüm olayı listeyi tekrardan yapacağım geçen 1 şarkıdan 13 tane falan vardı sildim hepsini şimdi baştan düzelteceğim

teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler hocam çözdüm olayı listeyi tekrardan yapacağım geçen 1 şarkıdan 13 tane falan vardı sildim hepsini şimdi baştan düzelteceğim
Akıllı miks mi ne öyle bir özellik var onu kapat, saçma sapan kendi kendine şarkı ekliyor belki o da yapmış olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,876
Üyeler
174,024
Son üye
arda52
Geri