Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

Orta Seviye Tyt Mat soru bankası önerebilir misiniz?

Orta seviye tyt mat icin soru bankasi alacagim oneriye ihtiyacim var
  2. TinerciAlper

Dershane Gerçekten Gerekli Mi?

12. sınıfım altyapım yok 9 online idi 10 açılıp kapanma okula alışma derken 0 geçti 11dede deprem vs derken çok az bişi var aklımda sizce dershane gerçekten gerekli mi ne yapmalıyım (ailem yazıl diyor)
  3. TinerciAlper

Kac dersten kalinca sinifta kaliyoruz

Herkes her kaynak garkli birsey soyluyor edebiyattan geciyorum ama almanca ingilizce ve matematikten kaliyorum ortalamda 50 ustu sinifta kaliyor muyum
  4. TinerciAlper

Kitap özeti yardımı lazım

yarın kitap özeti vermem lazım 11. sınıfım daha önce okuyup özetlediğiniz benimle paylaşabileceğiniz kitap var mı (en son okuduğun kitabı yap demeyin 8de saftirik okudum ondan sonra hiçbişi okumadım) slayt yapıp sunmam lazım bakmadan
  5. TinerciAlper

Proje Ödevim Nasıl Sizce

https://www.mediafire.com/file/vqefoelxcxabvm3/%25C4%25B0leti%25C5%259Fim.pdf/file normalde pttx formatında ama siz açabilesiniz diye pdf yapıp paylaştım son teslim tarihim dün bende bu yüzden rahat rahat müziğimi dinleye dinleye yaptım şaka bir yana zaten düşük alacağım daha fazla puan...
  6. TinerciAlper

Öğretmenler Grevde Neler Oldu

bizde sınav son ders iptal oldu 6 ders boştu ne telefonlarımız verilde ne de eve gönderildik boş boş gezindik sizde neler oldu bugün (müdür yardımcısı bile yoktu 5. derse kadar alışveriş yapmış mutfakta menemen yaptı)
  7. TinerciAlper

Nasıl ders çalışma isteğiniz geliyor

ders çalışmam lazım yarın iki sınavım var ama hiç çalışma siteği gelmiyor 15.dkdan sonra sıkılıp bırakıyorum bazen 10 bugün edebiyat vardı 20 alırsam dua ederim öyle kötü geçti sınav yarında tarih ingilizce var birşeyler yapmam lazım yapamıyorum nasıl kurtulurum bu piskolojiden
  8. TinerciAlper

eşit ağırlık geçemiyorum

3 ea sınıfıda 36 kişiymiş biri bügun 35 düştü hemen gittim 3 kişi bekliyormuş ama o 3 kişininde açığa geçme ihtimali varmış (ek şube açmıyorlar) müdür yardımcısı ile konuştum en son tamam diyip giderken bida çağırdı hiç mi yapamıyrsun sayısal dedi evet matemiğim 2 dedim (sayısalım) niye seçtin...
  9. TinerciAlper

lisede nasıl bölüm değiştiririz

ben bi saçmalık yapıp arkadaşlarım seçti diye sayısal seçtim matematiğim kötü (1. d 03 13 2.d 02 10) fizik herkes gibi pek bişi anlamadım bu sene kopya ile geçtim çekemedğim sınavda 29 almıştım kimya 25 gibi bişeyler yaptım o yüzden sayısal yapabileceğimi sanmıyorum kendimi deneyip ilk...
  10. TinerciAlper

Sınıfta kalıyor muyum

Edebiyattan geçiyorum ortalamam 50 üstü (54) ama 5 dersten kalıyorum (1inden emin degilim ilk dönem 39du kimya suan 54 ama geciyor muyum emin degilim) ingilizce secmeli ingilzice almanca ve matematik 3e düşüremiyorum ingilizceci sözlüme 20 vermis bile gecme imkanim yok
Top Bottom