Öğretmenler Grevde Neler Oldu

TinerciAlper

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,008
bizde sınav son ders iptal oldu 6 ders boştu ne telefonlarımız verilde ne de eve gönderildik boş boş gezindik sizde neler oldu bugün (müdür yardımcısı bile yoktu 5. derse kadar alışveriş yapmış mutfakta menemen yaptı)

bizde sınav son ders iptal oldu 6 ders boştu ne telefonlarımız verilde ne de eve gönderildik boş boş gezindik sizde neler oldu bugün (müdür yardımcısı bile yoktu 5. derse kadar alışveriş yapmış mutfakta menemen yaptı)
aynısını reddite gördüm farklı bir postta
maaş sıkıntısmı var

aynısını reddite gördüm farklı bir postta
maaş sıkıntısmı var
maaş yetersiliğinden yapıyorlar ama bizde yapmadılar 2 tane yazılı olduk derste işlendi
maaş yetersiz atama vs gibi öğretmen sorunları bizde yoklama defterine kırmızı kalemle hoca yok yazıldı yüksek ihtimal tutanak yediler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bizim okulda da matematik hocası eksik. Neden atanmıyor bilmiyorum.
bizdede almanca hocası

maaş yetersiz atama vs gibi öğretmen sorunları bizde yoklama defterine kırmızı kalemle hoca yok yazıldı yüksek ihtimal tutanak yediler

bizdede almanca hocası
9. sınıf pandemide bizde de almanca hocası yoktu

Sadece 5-6. Dersi işledik (matematik). Fizik hocası ilk dersinde bi tane soru çözdü diğer ders saldı. Edebiyat hocası geldi hiç işlemedi. Biyoloji hocası hiç gelmedi.

yoklama defterini diğer hocalar mı imzaladı
hyr müdür yardımcısı yaptı normalde mavi dışında kalemle yazılmaz hoca yok yazdı çapraz büyük

9. sınıf pandemide bizde de almanca hocası yoktu
bizde 3 yıldır yok

Sadece 5-6. Dersi işledik (matematik). Fizik hocası ilk dersinde bi tane soru çözdü diğer ders saldı. Edebiyat hocası geldi hiç işlemedi. Biyoloji hocası hiç gelmedi.
6 ders boş boş gezindik dayak yiyordum boş boş gezerken

uzman öğretmenlik denilen bir şey var ve bu sınavla oluyor bazı sendikalar da bu sınav olmadan direkt uzman öğretmen olunsun gibisinden bir şey istiyor öğretmenlerde sendikalarıyla birlikte grev yapiyor.
ögretmen olana kadar kadar bir ton sınava giriyorsun buna gir ne olacak hocam

Grevin sebebi uzman öğretmenlik için sınavın yapılması.Bunun için grev yaptılar görevde yükselmenin sınav ile yapılmasının yanlış olduğunu ifade etmek için.Tabi bir de öğretmenlik meslek kanununun düzenlenmesi için.

Geri