TinerciAlper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,008
Herkes her kaynak garkli birsey soyluyor edebiyattan geciyorum ama almanca ingilizce ve matematikten kaliyorum ortalamda 50 ustu sinifta kaliyor muyum
Ortalama 50 ve üstünde olursa kalmıyorsun.Herkes her kaynak garkli birsey soyluyor edebiyattan geciyorum ama almanca ingilizce ve matematikten kaliyorum ortalamda 50 ustu sinifta kaliyor muyum
Bildiğim kadarıyla sadece edebiyattan kalmak sınıf tekrarına yol açar.Herkes her kaynak garkli birsey soyluyor edebiyattan geciyorum ama almanca ingilizce ve matematikten kaliyorum ortalamda 50 ustu sinifta kaliyor muyum
Tam tersi hocam edebiyattan kalırsan sınıfta kalmassın fakat sorumluluk sınavına girmek zorundasın eğer son sınıfta da geçemessen o sınavdan mezun olamazsın, diğer derslerden kalırsak sorumluluk sınavı yoktur (almanca hariç emin değilim)Bildiğim kadarıyla sadece edebiyattan kalmak sınıf tekrarına yol açar.
Diğer derslerde kalmak teşekkür ya da takdir alamazsın sorumluluk sınavlarına girersin.
Ama edebiyattan sorumluluk sınavına girip yine kalırsan sınıf tekrarı olur.
yok hocam sınıfta kalmazsınız, 5 6 dersten kalınca sınıfta kalıyorsunuz. Edebiyattan kalsaydınız bile en fazla sorumlu olarak geçerdiniz kaldığınız derslerden. rahat olabilirsiniz yaniHerkes her kaynak garkli birsey soyluyor edebiyattan geciyorum ama almanca ingilizce ve matematikten kaliyorum ortalamda 50 ustu sinifta kaliyor muyum
1. 50 üstüysen geçersinHerkes her kaynak garkli birsey soyluyor edebiyattan geciyorum ama almanca ingilizce ve matematikten kaliyorum ortalamda 50 ustu sinifta kaliyor muyum
Evet anadoludayimanadolu lisesinde okuyorsan baraj ders edebiyattır edebiyattan gecmissin ortalaman 50 ustu sikinti yok yani
kalmazsınEvet anadoludayim