Neler Yeni

İnsanlardaki aşı karşıtlığı

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Şuan konuşan uzman doktorlari görürseniz nasil bir saçmaliğin içinde olduğumuzu anlarsiniz bir cikip diyor biontech yan etki yaparsa 1 doz yeterli diğer gün başka biri cikiyor 2 doz sonrasi vücudumuz antikor üretmez ise 3.doz yapilmali sonra diğeri cikiyor önüne gelen aşıyı olun bir başkasi geliyor bir doz ondan bir doz bundan kariştiralim cocuk oyuncağı mi bu aşılar sağlıkli insanlara yapiliyor en ufak kötü etki bile kabul edilemez. Daha bilim kurulu ne yaptiğini bilmezken insanlarin koşa koşa aşi olmasini beklemezsin.

MY. DEMİR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Mehmet Yener DEMİR
artık insanlar ironi mi yapıyor ciddi mi anlamakta zorlanıyorum. hasta olunca tvdeki doktorlara mı gidiyorsun?
O tvdeki adamlar bilim kurulunda görevli diğer doktorlardan daha bilgililer yani. Diğer doktorlara çıkan emir oradan çıkıyor.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Asi karsitligi sacma fakat cin asisi cidden korumuyor, 5 tane tanidigim asi vuruldu 2 tanesi covid oldu.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Covid 19 aşısı olmak neden istemiyorum
1) Aşı karşıtı değilim ama bu aşıya güvenmiyorum sebebi acil kullanim onayi ile yapiliyor olmasi hizli bir şekilde cıkmiş olmasi
2) Ceyhan hocadan diğer hocalara kadar hepsi program program tv tv geziyor ama hiçbiri makalelerden bahsetmiyor ne yan etkisi var söylemiyor ne kadar koruyuculuğu var bilinmiyor.
3) Bu aşı herkes aşıyı olana kadar başta olanlarin etkisi zaten gideceğini düsünüyorum toplumsal bağisikliğin olabileceğine şahsen inanmiyorum en azindan şimdilik.
O Ceyhan hoca milleti korkutmaktan başka bir şey yapmıyor

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Benim babaannem ve anneannem aşı oldu anneannemden emin değilim ama babaannemde 2.dozadn sonra bir gün biraz kol ağrısı oldu onun dışında bir şey olmadı aşıyı da 1-2 ay önce vuruldular sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

O adam bu işin en başlarindan biri ama 😀
:D
Sokakta virüs kapmamanız şans işi gibisinden şeyler söylüyor her kanalda bence de bu işin başalrından biri:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,703
Üyeler
167,184
Son üye
rafoo
Top Bottom