Arama sonuçları: *

1. zerolite

Öneri [REHBER] KUCOIN Borsası ile 3-20$ Kazan!

Dostlar selam, bu ay gerçekten bereketli geçiyor. Bir Kayıt ödülü veren borsamız daha mevcut, Yine bildiğimiz bir borsa olan KUCOIN yapıyor bu etkinliği. NOT: Yatırım sadece ekstra ödül istediğinizde yapmanız için zorunlu değildir!! Kucoin Davet Etkinliği • 3$ • 20$ • SON 1-2 GÜN • SADECE KYC...
  2. zerolite

Ana Konu [REHBER] OKX TR Borsası ile 250TL Kazan!

ÖDÜL HAVUZU YENİLENDİ VE YATIRIM ŞARTI 5005₺ ile AL-SAT oldu devam ! Son mesajı okuyunuz. ✅OKX TR ( Türkiye ) Davet Kampanyası (OKX Global Değil) 💸Ödül: 250₺ 💸Referans Geliri: 50₺ ✅Nasıl Katılırım? https://tr.okx.com/join/60977674 (REF KODU: 60977674 1-Referans linkinden OKX TR hesabı...
  3. zerolite

Ana Konu [REHBER] Bitexen Global ile 100TL Kazanmak! (Kimlikli)

Dostlar selam, beni bilen arkadaşlar biliyor bu tarz güvenli borsalardan nasıl para kazanabileceğinizi aktarıyorum. Bitexen bildiğiniz gibi türk kripto borsası ve şuanda global'e açıldı. Daha önce Bitexen TR'den bonusumuzu almıştık şimdi birde BITEXEN GLOBAL'den alacağız. İşlemler oldukça basit...
  4. zerolite

Öneri [REHBER] Zenit World Borsası ile 10 Dolar Kazan! (Kimlikli)

Dostlar selam, bugün başka bir borsa ile karşınızdayım. Tekrar tekrar kimlik olayını artık anlatmaktan yorulduğum için direkt konuya gireceğim yapmak isteyen arkadaşlar yapabilirler. Öncelikle 1 adet referans linkinden kayıt olmak gerekiyor, ancak konu ana konu olana kadar özelden referans...
  5. zerolite

Öneri [REHBER] BITAY ile 45-450₺ Kazanç elde etme (Kimlikli)

Merhaba dostlar, daha önce açtığım borsa konularından beni tanıyan arkadaşlar olacaktır. Artık her konu için baştan anlatmayacağım lütfen eski borsa konularımdan okuyunuz. Karşınızda Bitay borsası ile varım. Borsanın konusu daha önce açıldı ancak açan arkadaş ya borsadan bi haber yada yardım...
  6. zerolite

Öneri 🎉CRYPTOGPT BEKLEME LİSTESİ AİRDROP🎉 (kimliksiz)

CRYPTOGPT BEKLEME LİSTESİ AİRDROP CryptoGPT yakın zamanda uygulamasını çıkarıyor. GPT TOKEN BİTFİNEXTE LİSTELENİYOR Kayıt Ödülü : 7 $DXP Ref Ödülü : 7 $DXP KAYIT OL https://app.cryptogpt.org/referral?code=KXMUBH8 REF KODU KXMUBH8 bir çok kez anakonu talebi gönderdiğim takdirde "Öneri"...
  7. zerolite

Ana Konu [REHBER] Morpher Borsası ile 1850$'a kadar airdrop (Kimlikli)

Dostlar beni bilen bilir, bu forumda bu tarz gönderiler açan tek kişi benim ve güvenli olmayan siteleri paylaşmayacağımı herkes bilir. karşınızda yeni bir borsa, şansını denemek isteyenler için anlatım aşağıda! MORPHER 1850$'A KADAR ÇEKİLEBİLİR AİRDROP Morpher borsasına referansla kayıt olup...
  8. zerolite

Öneri [REHBER] Bitexen Borsası ile 110₺ Kazan ! (Kimlikli)

Dostlar selam, beni bilen arkadaşlar biliyor kayda değer borsaları sizler ile paylaşıyorum. Bundan aylar önce sizlere tekrar bir bitexen üzerinden para kazanmayı göstermiştim. Tekrar aynı ancak bu sefer 20 BTXN değil 5 BTXN vermekte. Ancak şuan bonuslu al sat ile çok üye çektiler bu sebepten...
  9. zerolite

Ana Konu [REHBER] ICRYPEX Borsası ile Şanslı KUTU Kazanmak !

DOSTLAR GÜNCEL, ŞUANDA 25.000TL'YE KADAR SANAL GOLD VERİYOR (tether gold) kurallar aynı benim referansım ile giriyorsunuz ve kutuyu açıyorsunuz.! Dostlar selam, bilen bilir ben icrypex'in daha önce yaptığı kampanyayı da full detaylı aktarmıştım. Şimdi Sizlere tekrardan full detay anlatıyorum...
  10. zerolite

Öneri [REHBER] SFT (SUPER FAN TOKEN) Ön Satışta ve Nasıl Alınır 🔥🔥

Dostlar selam, dün 13.00'da SFT yani SUPER FAN TOKEN Bitexen borsasında ön satışa girdi. Bitexen bu gibi futbol ile alakalı tokenleri genelde hep ön satış ile alıma açıyor. Sizlere Token hakkında bilgi vermeyeceğim. onun için Buraya Tıklayabilirsiniz. Ben nasıl alınacağını ve satın alma...
  11. zerolite

Ana Konu [REHBER] Bitexen Borsası ile 150₺ Kazan ! (Kimlikli)

Şuanda 80₺ kazanabilirsiniz dostlar https://forum.donanimarsivi.com/konu/rehber-bitexen-borsasi-ile-110-kazan-kimlikli.683452/ KAMPANYA BAŞINDA ÜYE OLUP KYC VS DOGRULATİP MÜŞTERİ HİZMET FORMUNU YAPMAYANLAR YAPSIN, ONLAR ÖDÜLÜ ALABİLİYOR !!! DOSTLAR KAMPANYA BİTTİ, ANCAK YİNE ÜYE OLDUĞUNUZDA 5...
  12. zerolite

Ana Konu [REHBER] ICRYPEX ile Yüzlerce Lira Kazan (Kimliksiz-Yatırımsız)

Şuandan itibaren bence yapmayın çünkü referans kampanyası bitti, sadece 30₺ veriyor Dostlar selam, biliyorsunuz ben bu tür borsaları iyice araştırarak ve cebimizi ne kadar dolduracağına bakarak öneriyorum. bazılarınız beni OKX borsasından tanır bazıları youtube kanalıma attığım videolardan...
  13. zerolite

Öneri [REHBER] COIN98 WALLET 50$'A KADAR AIRDROP ! (KİMLİKSİZ)

COIN98 WALLET AIRDROP !KYC YOK! 50 DOLARA KADAR ÖDÜL ÇIKIYOR İLK ÇEVİRİŞİMDE DİREKT 5 DOLAR VERDİ ÖNCE WEBTEN KAYIT OLUN SONRA UYGULAMADAN GİRİŞ YAPIN Ödül: Şanslı Çark ( 50$ a kadar veya NFT kazanma şansı) Buradan kayıt olun! https://exchange.coin98.com UYGULAMALA LİNKLERİ...
  14. zerolite

Ana Konu [REHBER] FTX TR Borsasından 150₺ Kazanmak ! (Kimlikli)

Merhaba dostlar, dün OKX para kazanma atmıştım bugünde FTXTR borsası kampanya başlattı, yeni üyelere özel 150 ₺ veriyor yapmanız gereken işlemleri anlatmadan önce yine borsa tanınırlığından bağlayacağım. Dostlar Borsanın global versiyonu Dünyada 2. FTXTR borsasını BINANCETR borsasına...
  15. zerolite

Ana Konu [REHBER] OKX(OKEX) Borsası 2.000$'a kadar Airdrop veriyor (Kimliksiz)

Merhaba dostlar, OKX borsası yeni kullanıcılara özel 2.000$'a kadar para veren KUTU veriyor. Bugün size nasıl alınacağını ve yapmanız gereken işlemleri anlatacağım. Öncelikle borsanın güvenilir olup olmadığı konusunda sizi bilgilendireyim, OKX borsa sıralamasında TOP 5 büyük borsadan biri ve...
  16. zerolite

Yardım STEPN DISCORD GİREMİYORUM

dostlar burdan onaylamama rağmen odalar açılmadı, sebebi nedir? scam discord mu bu ? 400k üyesi vardı bu linkten girdim...
  17. zerolite

Öneri Gemini borsası 10$ veriyor!

anlatıma geçmeden önce lütfen boş yorum değil de yapıcı yorumlar yapınız. Dostlar merhaba, Gemini borsası 10$ veriyor, gemini borsasını büyük ihtimalle biliyorsunuzdur bayağı popüler ve borsa sıralamasında 14. Bu nedenle güven sorunu yaşamazsınız. Yapmanız gerekenler; Borsaya kayıt olup KYC...
  18. zerolite

Öneri BITEXEN Hatay Token kampanyası !

Arkadaşlar merhaba, Bitexen'e yeni üye olan kullanıcılar referans kısmına 1967 yani hatay sporun kuruluş tarihini yazmış oluyoruz. böylelikle 25 hatay token veriyor. ilk aşamada kimlik doğrulama yapmanıza gerek yok ancak çekme işlemi için yapmanız gerekiyor. iyi günler.
  19. zerolite

Yardım WalletConnect kullanan var mı ?

Bu site güvenli mi dostlar ? https://walletconnect.com/
  20. zerolite

Yardım Metamask hesabım çalındı

Arkadaşlar, NFT projesi yapıyordum ve bunu tanıtmak için openseanin discorduna girdim orda tanıtım kanalları var attım sonra adminin adı ve # ile biri yazdı gittim kontrol ettim dedim harbi aynı, sonra bu bana taklit bir proje yapıyorsunuz vs dedi. Bende cryptopunk çizim tarzıyla pixel art...
Geri