Arama sonuçları: *

1. F4IRFL4Y

Youtube Youtube Sizdede Bu Sorun Var Mı ?

Beyler Google Sildim Yükledim Ve Ben Ana Kullandığım Hesapta Böyle Gözüküyor Ama Başka Hesaba Geçince Böyle Bunu Nasıl Düzelticem Birde Tam Ekran Kullanınca Böyle Oluyor Alt Kısım Ve Gitmiyor Çözümü Nedir ?
  2. F4IRFL4Y

Twitch Yayında Dc Düzgün Geliyor Ama Oyun Sesleri Çok Kötü Geliyor

Arkadaşlar Selamlar Obs'den Hopörleri Kendi Kulaklığım Seçmeme Rağmen Oyunlarda Ses Gelmiyor Nerdeyse Yayına Örnek : Bu Yayında Cs Oynuyordum Ama Oyunun Hiç Bir Sesi Gelmemiş Neredeyse Yani 0 Oyun Sesi Yada Bu Yayında Dakika 10:22-10:25 Arası Bağış Sesi Kesik Kesik Geliyor Ama Bana...
  3. F4IRFL4Y

Twitch Cs 2 - Valorant Oynayan Ekip Arkadaşları Lazım

Selam Dostlar 1 Haftadır Düzenli Yayınlar Yapıyorum Project Zomboid Yayını Yapıyordum Bir Ortak Yayıncı Ark İle Kendisi 2 Gün Tatile Çıktı Bende Ara Verdim Dedim Cs 2- Valorant Yayını Yapalım Ama Ekipsizde Oynamak İstemiyorum Normalde Yayınlar 6-8 Saat Arası Sürüyor Saat 20:00 Da Başlıyor Saat...
  4. F4IRFL4Y

Twitch Donate Linki Veren Siteler Lazım

Selamalar Dostlar Twitch'de Düzenli Yayınlara Başladım Şuan Tek Aktif Bynogame Var Ve Sorunsuz Bağış Alıyorum Bugün İlk Defa 1'er TL'den 5 TL Olacak Şekilde 5 Tane Bağış Aldım Mutlu Oldum Ama Dedimki Neden Başka Sitelerden'de Link Almıyorum Ne Kadar Fazla O Kadar Takipçi İçin Kolaylık Demek İlk...
  5. F4IRFL4Y

Twitch Twitch Botu Moderatör Ama Modartörler Kısmında Gözükmüyor

Selam Arkadaşlar Yayın İçin Bota Modaratörlük Verdim Chat'de Felan Modaratör Olarak Gözüküyor Ama Moderatör Olarak Twitch'in Rollerinde Gözükmüyor
  6. F4IRFL4Y

Twitch Twitch OWN3D Bot Chat'e Takip Edenin İsmini {name} Olarak Atıyor

Selam Dostlar Twitch İçin Yarımcı Bot Uzantı Olarak Kullanıyorum Bu Fotoraftaki Gibi Olaylar Listesinde Kimin Takip Ettiğini Gösteriyor Ama Tekrarla Dediğimde Chat'de {name} Aramıza Hoşgeldin Diyor Bunu Nasıl Çözecem
  7. F4IRFL4Y

Twitch Takip Eden Kişinin İsmi Chat'e Atılmıyor

Arkadaşlar Normalde Streamlabs'de Açık Ama Nedense Chat'e İsmini Atmıyor İnsanalrın Bunu Neyle Çözerim
  8. F4IRFL4Y

Twitch Twitch Yayınları İçin Ekip Arkadaşları Arıyoruz

Arkadaşlar Selam İsmim Cengiz 16 Yaşındayım Twitch'de Düzenli Cs Go -Valorant Yayınları Açıyordum Ama Bir Süre Sonra Ekip Olmadığı İçin Tek Başıma Girmek İstemedim O Yüzden Belli Bir Süre Ara Verdim Şimdi Tekrar Dönmek İstiyorum Ama Sağlam Bir Şekilde Bu Yüzden Ekip Arkadaşları Arıyorum Günün...
  9. F4IRFL4Y

Twitch Twitch Yayınları İçin Ekip Arkadaşları Arıyoruz

Arkadaşlar Selam Adım Cengiz Twitch'de Oyun Yayınları Yapıyorum Ama Ekip Olmadığı İçin Çok Sarmıyor Bende Twitch Yayınları İçin Ekip Arkadaşları Arıyorum Yayında Cs Go - Ranch Simulator - Valorant - 7 Days Gibi Oyunlar Oynamayı Planlıyorum Şartlar İse 16+ Yaşından Büyük Olmak Ve Mikrofonu İyi Ve...
  10. F4IRFL4Y

Twitch Yayında Dc'deki Arkadaşın Sesi Gelmiyor Acil Yardım

Arkadaşlar Yayına Geçecem Ama Dc'deki Arkadaşın Sesi Gelöiyor Yardım Edebilir Misiniz OBS Kullanıyorum
  11. F4IRFL4Y

Twitch Twitch Vergi Olayları Hakkında Yardım

Arkadaşlar Selamlar Şuan Twitch'de Aktif Olarak Yayınlar Açıyorum Ve Kanalım Büyüyor tabii ki Bir Yandan Fakat Merak Ettiğim Bir Şey Var Şimdi Twitch'de Partnerlik Alırken Bazı Sözleşmeler Felan İmzalıyoruz Vergiler Hakkında Felan Çoğu Kişi Doldurup Geçiyor Herhalde Galiba Benim Merak Ettiğim Ben...
  12. F4IRFL4Y

Twitch Twitch Kanalım Nasıl ?

Selam 1 Hafta Önce İlk Yayınımı Açmıştım Ama Doğru Dürüst bir şey Yoktu Kendime Şimdi Webcam Sipariş Ettim Yarın Geliyor Webcam'de Kurduktan Sonra Düzenli Yayınlara Başlicam Hatta Yarın Yayın Açıyorum Ve Bazı Hakkında Bölümlerini Ve Obs'de Takip Tepkilerini Bağış Tepkilerini Felan Onları...
  13. F4IRFL4Y

Obs Bu Ayar Ne İşe Yarıyor

Selamlar Twitch'de Yayın Yapıyorum Bu Ayarın Ne İşe Yaradığını Merak Ediyorum Tıklayınca Yüksek Kalite Düşük Kalite Felan Diyor En Yüksek Klaiteye Çekersem Drop Fps Kaybı Olur Mu Öneriniz Nedir Ne Bu Ayar
  14. F4IRFL4Y

Twitch Twicth'de Yayın Yaptım Fakat Yayın Özeti Ana Sayfada Gözükmüyor

Twitde 02.43 Saatlik Yayın yaptım fakat yaynının özeti çıkmadı ana sayfada hiç bir yayın açılmmaış gibi gözüküyor bunu nasıl ana sayfaya getirebilirim Twitch Linki : https://www.twitch.tv/f4irfl4y/
  15. F4IRFL4Y

Youtube 20 Günlük Youtube Kanalım Sizce Nasıl

Arkadaşlar Selamlar Tam 20 Gündür Bu Kanalda İçerikler Üretiyorum 20 Güne Göre Sizce İçeriklerim Ve Abone Sayım Nasıl Önerileriniz Var İse Alabilirim Kanal Linki : https://www.youtube.com/@cengizelverdi
  16. F4IRFL4Y

Youtube Bu Videoaki Arkada Oynayan Videoları Nasıl Bulurum

Bunun Gibi Videoları Nereden Bulurum
Top Bottom