Arama sonuçları: *

1. Muazed

AMD işlemcilerde garanti süresi

Selam arkadaşlar. Elimde, Eylül 2020 tarihinde İncehesap üzerinden almış olduğum Ryzen 5 3600 işlemci var. Bu işlemciyi garantiye göndermeyi düşünüyorum. İncehesap ve AMD'nin Türkiye distribütörü olan ''Destech Bilişim'' ile iletişime geçtiğimde, bana ürünün garantisinin 2 yıl olduğunu ve...
  2. Muazed

Ryzen 5 3600'lerin içerisinden farklı fan çıkması

Selam millet. 2020'nin sonlarına doğru Ryzen 5 3600 satın almıştım. Kule tipi soğutucum olduğu için içerisinden çıkan stok fanı satmıştım. Şu anda işlemcim arızalı olduğundan dolayı servise göndermek istiyorum. Servisle iletişime geçtiğimde bana, fan da dahil olmak üzere tüm kutu içeriği ile...
  3. Muazed

AMD Ryzen 5 3600 garanti şartları

Merhaba, 2 buçuk sene önce İncehesap üzerinden Ryzen 5 3600 işlemci almıştım. Son 3-4 aydır işlemciden kaynaklı mavi ekran hataları alıyorum. İncehesap'ı aradığımda bana yetkili servis olan Destek Bilişim'in numarasını verdiler. Arayıp görüştüm. Şuanda memlekette olduğum için ürünün kutusunun...
  4. Muazed

Çözüldü✓ Ryzen 5 3600'lü sistemin test raporu

Eski sistem İşlemci: Amd Fx 6100 Anakart: Asus M5A78L-M LX3 RAM: Gskill Ripjaws 8GB (4*2) 1600 MHz Yeni sistem İşlemci: R5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H RAM: Team T-Force Vulkan Z 32GB (16*2) 3000 MHz Selam millet yeni sistemi az önce topladım. Eski sistemden yazdığım parçalar haricindeki...
  5. Muazed

FX 6100'e Overclock Yapmak

Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı günler dilerim. Başlıkta da görüldüğü gibi FX 6100 işlemcime overclock yapmak istiyorum. Sistem özelliklerimi tanıtmakla başlayayım: •Fx 6100 İşlemci •Thermaltake Contac Slient 12 İşlemci Soğutucu •Asus M5A78L-M LX3 Anakart •GSKİLL Ripjaws 8GB (4x2) RAM •MSI...
Top Bottom