Arama sonuçları: *

1. Çılgın Davşan

PC aniden kapandı açılmıyor ekran kartının fanı dönmüyor

Arkadaşlar ben işteyken kardeşim bilgisayarı oynarken aniden kapandığını söyledi görüntü gelmiyor. Söktüm ekran kartının üzerindeki ışık yanıyor ama fanlar dönmüyor . Yardımcı olursanız sevinirim
  2. Çılgın Davşan

AMD yeni güncel driver FPS düşüşü

Arkadaşlar ekran kartım Sapphire R9 270x 4gb ekran kartında eski driveri güncellemek istedim çünkü bazı oyunlarda hata veriyor güncellendi rdr2 de 50 FPS den 40 FPS ye düştü .Driveri ddu ile sildim eskisini geri yükledim FPS düzeldi çözüm bilen varsa bi yardımcı olabilir mi?
  3. Çılgın Davşan

Ekran kartı için undervolt

Arkadaşlar internette birçok overclock rehberi var ama hiç undervolt rehberi yok olanlarda belli kartlar için rx580 gibi mesela nasıl yapılır bilen varsa yardımcı olur mu kartım Sapphire R9 270x 4gb
  4. Çılgın Davşan

Ekran kartı bios yardım

Arkadaşlar bende asus rx 470 mining edition ekran kartı var biosu modlanmış. Oyun oynamak için bios atmam gerekiyor galiba. Uygun bios bulamadım normal Asus RX 470 biosu atsam çalışır mı ? Birde bios atarken VRAM markası önemli mi?
  5. Çılgın Davşan

rx 470 e rx 570 biosu atma

arkadaşlar elimde rx 470 mining edition kat var oyun oynayabilmem için galiba bios atmalıymışım rx570 expendition edition oc modeli kartıma çok benziyor vram markaları da aynı onun biyosunu kursam sıkıntı çıkar mı ?(arkadaşlar benim ekran kartının driverını kurmayınca windows kendi rx 570 olarak...
  6. Çılgın Davşan

RX 470 mining edition donma

Arkadaşlar bende RX 470 Asus mining edition var driverları yükledim ATI patcher de kurdum oyuna tıklıyorum ekran kararıyor veya donuyor yardımcı olabilecek var mı
  7. Çılgın Davşan

RX 470 mining edition biosu yerine strix biosu

Arkadaşlar elimde Asus RX 470 mining edition kart var içine strix biosu atabilir miyim sıkıntı çıkar mı
  8. Çılgın Davşan

İ5 2300 rx470 de darboğaz yapar mı

Arkadaşlar eski sistemime ekran kartı takacağım i5 2300 rx470e darboğaz yapar mı ? Power 380 watt verebiliyor yeter mi? 2adet 1333 4gb ram var 1ssd 2adet de hdd
Geri