rx 470 e rx 570 biosu atma

Reaksiyon skoru
7
arkadaşlar elimde rx 470 mining edition kat var oyun oynayabilmem için galiba bios atmalıymışım rx570 expendition edition oc modeli kartıma çok benziyor vram markaları da aynı onun biyosunu kursam sıkıntı çıkar mı ?(arkadaşlar benim ekran kartının driverını kurmayınca windows kendi rx 570 olarak görüyor acaba işlemcisi rx 570 olabilir mi?)

arkadaşlar elimde rx 470 mining edition kat var oyun oynayabilmem için galiba bios atmalıymışım rx570 expendition edition oc modeli kartıma çok benziyor vram markaları da aynı onun biyosunu kursam sıkıntı çıkar mı ?(arkadaşlar benim ekran kartının driverını kurmayınca windows kendi rx 570 olarak görüyor acaba işlemcisi rx 570 olabilir mi?)
her bios uyumlu olmayabiliyor.rx 570 bios atanlar var ancak tavsiye etmem. ram zamanlamaları farklılık gösterdiğinden sorun yaratabilir. onun yerine aynı kartın gaming modelinin biosunu atabilir ısı değerleri ve beslemeler iyiyse overclock yapabilirsin.

Atmayın, muhtemelen sorun çıkartacak.
O tip kartların hızı ve güç beslemesi bayağı düşük oluyor, yani tasarımlar aynı bu arada.

O kartı RX 470 olarak kullanın. RX 570 desteklememektedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,797
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla
Geri