Çılgın Davşan
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Arkadaşlar bende RX 470 Asus mining edition var driverları yükledim ATI patcher de kurdum oyuna tıklıyorum ekran kararıyor veya donuyor yardımcı olabilecek var mı
Denedim her oyunda denedimOyunda bir sıkıntı olmadığına emin misin Başka oyunda denedin mi
Adrenalin software nedir açıklayabilir misin ?Dostum sanırım bios atmak gerekiyor. Bir de adrenalin software kullanmıyor musun driver olarak?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kullanmadıysan temiz kurulum yaparak adrenalin software kullan ve bios at
Bu bios benim ekran kartıma uygun mu galiba VRAM markası falan önemliymiş benimki hynix yazıyordu bu nedirDostum bunu bios a flashlaman gerekiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dediğim program amd'nin driver yükleyicisi zaten direk onu indiriyor
O kartın güç beslemeleri pek iyi değil, UV yapmayı deneyin.Arkadaşlar bende RX 470 Asus mining edition var driverları yükledim ATI patcher de kurdum oyuna tıklıyorum ekran kararıyor veya donuyor yardımcı olabilecek var mı
Pek anlamıyorum nasıl yapıyoruzO kartın güç beslemeleri pek iyi değil, UV yapmayı deneyin.
Uygun diye biliyorum dostum. Msi afterburner dan powerlimit e falan da bakabilir misin değerleri ne durumda? Bir de kart acaba 2.el mi mining yapılmış olabilirBu bios benim ekran kartıma uygun mu galiba VRAM markası falan önemliymiş benimki hynix yazıyordu bu nedir
(13) RX 570 undervolt rehberi | Technopat SosyalPek anlamıyorum nasıl yapıyoruz
Mining edition zatenUygun diye biliyorum dostum. Msi afterburner dan powerlimit e falan da bakabilir misin değerleri ne durumda? Bir de kart acaba 2.el mi mining yapılmış olabilir
Uygun diye biliyorum dostum. Msi afterburner dan powerlimit e falan da bakabilir misin değerleri ne durumda? Bir de kart acaba 2.el mi mining yapılmış olabilir