Çılgın Davşan
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu sorunumu çözer mi lütfen![]()
bu sorunumu çözer mi lütfen![]()
Çözer yüklebu sorunumu çözer mi lütfen
teşekkürlerÇözer yükle
Olmadı ya bide önceki arkadaşın verdiğini mi denesemÇözer yükle
Denedim az daha bu halindende oluyorduk masaüstünde bile görüntü gitmeye başlamıştı zor kurtardımteşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Olmadı ya bide önceki arkadaşın verdiğini mi denesem
Evet 2. ElKart mining edition pek oyun odaklı olmayabilir 2.El mi aldın?
Keşke bi sorsaydınız foruma büyük ihtimal bu kart ile mining yapılmış.Evet 2. El
Yorulmuş kart diye bir şey yok. Bu kartlar uzun ömürlü 1 sene mining yapılınca bozulacak şeyler değil. Driver ile alakalı problem var. GPU BIOS sıfırlaması ve DDU ile ekran kartı driver ı temizlenmesi lazımKeşke bi sorsaydınız foruma büyük ihtimal bu kart ile mining yapılmış.
Ayarları mining için yapılmış olabilir bir de bu saatten sonra pek bir performans beklemeyin bu karttan yorgundur.
Büyük ihtimal modlu çünkü Max TDP 85w ama doğru biosu bulamıyorum Asus RX 570 expendetion OC modelinin biosu sanki uygun gibi yarın sabah bide onu deneyeceğimYorulmuş kart diye bir şey yok. Bu kartlar uzun ömürlü 1 sene mining yapılınca bozulacak şeyler değil. Driver ile alakalı problem var. GPU BIOS sıfırlaması ve DDU ile ekran kartı driver ı temizlenmesi lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Modlamışlar büyük ihtimalle BIOS unu kartın.
aceba kaça aldınız kartı 2.elden sorabilir miyimBüyük ihtimal modlu çünkü Max TDP 85w ama doğru biosu bulamıyorum Asus RX 570 expendetion OC modelinin biosu sanki uygun gibi yarın sabah bide onu deneyeceğim
Ben 3 ay önce 650 ye almıştım arkadaş gönderdi kart 1 haftada bozuldu adam bana yenisini göndericem dedi 3 ayda anca gönderebildi bundada bu sorun çıktı malesefaceba kaça aldınız kartı 2.elden sorabilir miyim
geçmiş olsun hocam adam mining ciymiş sanırım gine iyi sabretmişiniz üç ay bozuk kartaBen 3 ay önce 650 ye almıştım arkadaş gönderdi kart 1 haftada bozuldu adam bana yenisini göndericem dedi 3 ayda anca gönderebildi bundada bu sorun çıktı malesef
Gariban yüzü yine gülmedigeçmiş olsun hocam adam mining ciymiş sanırım gine iyi sabretmişiniz üç ay bozuk karta