Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

Yardım Molex güç kablosu sistemimi yaktı kullanmayın kullandırtmayın!

Selamlar az önce canlı canlı sistemimin kıvılcım atmasını izledim 1 saat önce konu açmıştım eattman yiyorum görüntü kesiliyor diye az önce gözümün önünde sorunun kaynağını buldum ekran kartına kablo yetişmediği için psu da molex uzatma kullanmak zorunda kalmıştım kablo eridi duman attı ve en...
  2. F1nerF1rst

Yardım Gigabyte rx 580 gaming 4 gb fanlar dönmüyor

Demin pes konusu açmıştım fps drop ile ilgili şimdş farkettim ekran kartı boşta 60 70 arası gidip gelmekte ve fanlar dönmüyor ikiside normalde 50 üstünde 1 fan sabit dönmesi gerekiyor diye biliyorum
  3. F1nerF1rst

Yardım Ekran kartı kabloları koptu

Dostlar şu ışık kısmının kablosu koptu nasıl yapabilirim
  4. F1nerF1rst

Yardım Rx 580 furmark değerleri nasıl

Gigabyte rx 580 4 gb kartım var 1.fanı bozuldu msı fan ile değiştirdim demin bi furmark yapayım dedim değerler sizce nasıl macun ve termal padleri yeni temiz diyebilirim boştada 45 50 arası oynuyor
  5. F1nerF1rst

Yardım Gigabyte Rx 580 ışıkların kablosu koptu

Dostlar selamlar daha öncede konu açmıştım kasayı modifiye ediyorum ekran kartımı boyuyordum en son 3 4 gündür bir aksama oldu çünkü heatsinki söktüm termal pad macun bakımı yaptım bu gün vs derken zaman geçti şimdi asıl sorun şu ki heatsinkte gigabyte ve fan stop ışıkları var ya 4 pin şeklinde...
  6. F1nerF1rst

Yardım Ekran Kartı Modifiye etmek

elimde rx 580 gigabyte var turuncu şeritli siyah kasadan ben bunu modifiye edip sisteme takmak istiyorum nasıl yapabilirim çok bir bilgim yok internette çok örnek bulamadım yapım konusunda düz sprey boya alıp vurayım mı direk buna kağıt bant ile de şerit atıcam fanın biri değişmiş msı fan...
  7. F1nerF1rst

Yardım Rx 570 bios sürümü uymuyor

Arkadaşlar gigabyte rx 570 aldım fakat bios sürümü internettekilerle uyuşmuyor 15 dakika furmarkta maximum 80 derece oldu macun yenilemeyi düşünüyorum fakat kartın bios sürümü aklıma uyuşmadı pek
  8. F1nerF1rst

Yardım 2.el rx 570 furmarkta 470 gözüküyor dolandırıldım mı?

Selamlar param güvendeyle aldım kartı furmarka soktum oyunlarda vs problem yoktu fakat furmarkta kart rx 470 opengl renderer da 570 olarak gözüküyor problem var mı sizce kutulu şekilde aldım kartı onay vermedim hala resim var fakat yükleyemiyorum şuanda
  9. F1nerF1rst

Yardım Radeon software performans ayarları

Selamlar otomatik oyun profilini vs kullanmak mantıklı mı kendim yapabilceğim özel ayarlar var mı adrenalinin ayarlarını tam olarak bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı ya da rx 570 e özel ayar var mı
  10. F1nerF1rst

Yardım rx 570 için radeon software performans ayarları

Dostlar kartım bu gün geldi kurulumunu yaptım oyunlara girdim driveri kurdum vs derken ben çok uzun süredir AMD kart kullanmadım adrenalin yazılımı yoktu yanlış hatırlamıyorsam ben AMD grafik kartı kullandığımda en son nvidia için fix ayarlar var artık adım gibi ezbere biliyorum onları ama bu...
  11. F1nerF1rst

Yardım 2.el MSI ARMOR RX 570 KUTULU 1375 TL

Param güvende komisyonuyla 1375 e geldi kutulu falan iyi almış mıyım sizce geçen konu açmıştım rx 470 mining edition bakıyodum bunu buldum 200 tl farkla h.o mu g.o mu arkadaşlar
  12. F1nerF1rst

Yardım Biosu modlu mining edition rx470

Dostlar hayırlı günler dilerim daha önce konu açmıştım hangi kartı alayım diye rx 470 mining edition a karar kılmıştık zaten mining yapılmış bir kart arkadaş bana biosunu kurman gerekiyor falan dedi kafama takıldı şimdi bende r5 2600 bulunuyor grafik kartı olmadan extra görüntü alamıyorum benim...
  13. F1nerF1rst

Yardım R9 280x tri x vapor mu r9 380 mi rx 470 mi

Selamlar 750ti kartımı artık değiştirme kararı aldım biraz daha güncel oyunları deneyimlemek istediğimde bana yetersiz kalmaya başladı zaten laptopa geçeceğim seneye rtx grafik birimli ama 1 sene daha benim işimi görmesi için bu 3 ekran kartını buldum r9 280x tri x vapor benim ilk çıktığında...
  14. F1nerF1rst

Yardım R9 280x tri x vapor mu iyidir r9 380 mi rx 470 mi

Selamlar 750ti kartımı artık değiştirme kararı aldım biraz daha güncel oyunları deneyimlemek istediğimde bana yetersiz kalmaya başladı zaten laptopa geçeceğim seneye rtx grafik birimli ama 1 sene daha benim işimi görmesi için bu 3 ekran kartını buldum r9 280x tri x vapor benim ilk çıktığında...
  15. F1nerF1rst

Yardım Msı Rx 460 4Gb Bana Neler Verebilecek

Selamlar 4 gb msı rx 460 ı kutulu şekilde 950 tl ye aldım fiyat hakkında düşünceleriniz nedir ve 750 ti dan sonra bu ksrt bana neler verebilecek performans konusunda :)
  16. F1nerF1rst

RX 460 OEM Mİ RX 460 MSI

selamlar 750 ti ımı satmış bulunmaktayım yerine oem rx 460 ve msı 4 gb 460 buldum şimdi oem ile msı modelinin farkı nedir ikisinide 2 gb sayarsak yani oem kart düşük profil mi oluyor çünkü aralarında 500 tl civarı fark oluyor
  17. F1nerF1rst

Karttaki bu hata nedir

selamlar 2.el kart bakıyordum bunu gördüm zararı olur mu problem nedir sizce
  18. F1nerF1rst

ryzen 5 2600 yanına ekran kartı önerisi

Selamlar ryzen 5 2600 işlemcim var gündelik kullanım için fakat arada oyunda oynuyorum daha yeni babamın ofise r5 5600x 3060 kasa topladık babamı ne desem ikna edemedim o 3060 ı almak için işin garip kısmı o sistem ofis bilgisayarı ve ağır herhangi bir işte kullanılmıyor keyfi kullanılıyor şimdi...
  19. F1nerF1rst

Yardım Furmark testi nasıl ve ne kadar eder bu kart

Gtx 750 ti tek fanlı phoenix modeli kartım gddr5 2 gb sizce furmark nasıl? birde satmayı planlıyorum ederi nedir sizce
  20. F1nerF1rst

Yardım Bu bütçede ekran kartı linki atabilir misiniz?

Selamlar 750 ti kullanmaktayım kartı 1300 tl ye okutacağım bende üste para koyacağım yeni ve daha sağlam bir kart arıyorum gözüme rx 460 gtx 760 ve hemen almak konusundan gtx 660 gözüktü 660 ı alırsam üste eklediğim parayla ramı 16 gb yapma fikri de yok değil aklımda sizde link atarak kart...
Top Bottom