Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Öneri 1000 TL Flash Bellek Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. 1000 TL bütçem var ve 256 GB bir flash bellek almak istiyorum. Uzun ömürlü, düzgün marka ve hızlı olması tercihimdir. Aşağıdaki modeli almayı düşünüyorum. Sizce nasıl...
  2. MattJohn

Öneri M2'den SATA'ya Dönüştürücü

Merhaba arkadaşlar. Bende bir tane M2 SSD vardı, onu dönüştürücü alarak eski bilgisayarıma takmıştım, şimdi yeni bir tane SSD geçti elime, eskisini söküp onu takmak istiyorum ancak uçları farklıymış. Eski olan M+B Key türünde yeni olan M Key türünde. M2 to SATA M Key Dönüştürücü önerisi olan var...
  3. MattJohn

Yardım HDD yerine M.2 SSD takılır mı?

Merhaba arkadaşlar, laptopta bulunan 2.5 inç HDD yerine M.2 SSD takılır mı? Bunun aparatları var sanırım ama laptop içine sığar mı bu eklemeyi yapınca diye endişe ediyorum. M.2 SSD var elimde bir tane boşta, HDD yuvasına onu takmak istiyorum. Bir de eğer başarırsam ne kadar hız alabilirim...
  4. MattJohn

Yardım Laptop SSD Hız Limiti?

Merhaba arkadaşlar, Dell Inspiron 15 7567 latopum var. Bir tane M.2 slotu var ama hangi jenerasyona kadar destekliyor bilmiyorum. Internetten user manual'ını buldum, 6 gbps diyor ama tam olarak neden bahsediyor bilmiyorum. Nereden bulabilirim hangi hıza ve jenerasyona kadar desteklediğini? Ek...
  5. MattJohn

Öneri Gen 4 M.2 SSD Kutusu Önerisi

Merhaba arkadaşlar, elimde boşta bir Gen 4 M.2 SSD var. Bunu bir SSD kutusuna koyup yanımda taşımak istiyorum. F/P bir SSD kutusu önerebilir misiniz lütfen? Aklımda şu an bir bütçe yok, F/P olması önemli.
  6. MattJohn

Öneri Laptop İçin M.2 SSD Önerisi

Merhaba arkadaşlar, aşağıda linkini verdiğim HP Omen 16 laptopu almak istiyorum. Bunun için hızlı bir Gen 4, 2 TB SSD önerir misiniz lütfen? Aklımda 990 PRO ve 980 PRO var şu an...
  7. MattJohn

Yardım Ucuza HDD Bulmam Lazım?

Arkadaşlar Torrent'ten baya dizi, film, oyun indirdim. Ancak bunları depolayacak alanım kalmamaya başladı. Ucuza bir yerlerden ikinci el HDD bulma şansım var mı? Hızı hiç önemli değil, isterse günlerce sürsün dosya aktarması sadece ekstra depolama alanı olarak kullanıcam. Önerilerinizi bekliyorum.
Top Bottom