Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

64 gb flash bellek önerisi

İçine fotoğraf falan atacağım yillarca kullanabileceğim sağlam bir şey arıyorum. 40 lirayada var 300 lirayada var fazla pahalı önermeyin yeter teşekkür ederim.
  2. Dolar Bey

500 GB max 250 tl Harddisk önerisi

500 gb olması zorunlu değil 250 tl bütçem var arttıramam en yüksek kaç gb oluyorsa o kadar olsun ve USB girişli olması gerek.
  3. Dolar Bey

Flash bellek sıkıştı

Sandisk 16 gb var usb 3.0 girişine sıkıştı çıkmıyor abartmıyorum ama bellek ile bilgisayarı rahatlıkla çekebiliyorum gevşemiyor ne yapabilirim ? 1 saattir içinde
  4. Dolar Bey

Elimdeki harddiski nereye takaacam ?

elimdeki seagate 500 gb harddiski leptopuma bağlamak için içini açtım lakin bağlanacak yeri yoktu herhangi bir aparatla nasıl leptopa bağlayacağım
  5. Dolar Bey

Ssd de win 10 hdd de win 7

Leptop monster abra a7 v8.1 içinde windows 10 kurulu lakin eski leptopumdan kalan hdd takacağım oyun vs. var win 7 mı olur yoksa win 10 mu
  6. Dolar Bey

Annemi nasıl ikna ederim ?

Pc felan aldırmayacağım elimde monster notebook abra a7 v8.1 var ve depolama yetmiyor 250 gb fazla oyun dosya vs. var ve eski leptopumdan kalan 500gb harddiski takacağım ama annem izin vermiyor ne diyebilirim nasıl ikna ederim oysaki takmayıda biliyorum
  7. Dolar Bey

Gb ı önemli olmayan yüksek okuma yazmalı ssd

Arkadaşlar elimde seagate 500 gb harddisk var ama depolama hdd ye olacak ssd de depolama arttıkça fiyatta artıyor peki okuma yazması yüksek olan gb ı pek önemli olmayan ssd öneririsiniz Max 500 tl
  8. Dolar Bey

Arkadaşlar 480 gb m.2 ssd önerir misiniz? max 600 tl civarı olsun

Arkadaşlar 480 gb m.2 ssd önerir misiniz? max 600 tl civarı olsun TEŞEKKÜRLER
  9. Dolar Bey

Western digital den bişey alınır mı? ? bu https://www.webdenal.com/wd-green-m-2-2280-480-gb-sata-6-0gb-s_998465.html?ref=akakce&v=1.93.3

Arkadaşlar bunu alacağım https://www.webdenal.com/wd-green-m-2-2280-480-gb-sata-6-0gb-s_998465.html?ref=akakce&v=1.93.3 peki burdan bu alınır mı ?
Top Bottom