Elimdeki harddiski nereye takaacam ?

Dolar Bey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,218
elimdeki seagate 500 gb harddiski leptopuma bağlamak için içini açtım lakin bağlanacak yeri yoktu herhangi bir aparatla nasıl leptopa bağlayacağım

elimdeki seagate 500 gb harddiski leptopuma bağlamak için içini açtım lakin bağlanacak yeri yoktu herhangi bir aparatla nasıl leptopa bağlayacağım
yer yoksa neden aldın :D

Laptop desteklemiyor olabilir, laptop'da yer yok olabilir, laptop'a sığmıyor olabilir, laptop'da zaten hâli hazırda bir HDD var ise ondan dolayı yer yok olabilir, aldığın HDD laptop için uyumsuz veya büyük olabilir... İçinin fotoğrafını ve HDD'yi atar mısın?

• Beğen
Reaksiyonlar: Blue
yer yoksa neden aldın :D
almadım eski leptopumdan kaldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Laptop desteklemiyor olabilir, laptop'da yer yok olabilir, laptop'a sığmıyor olabilir, laptop'da zaten hâli hazırda bir HDD var ise ondan dolayı yer yok olabilir, aldığın HDD laptop için uyumsuz veya büyük olabilir... İçinin fotoğrafını ve HDD'yi atar mısın?
bu

almadım eski leptopumdan kaldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu

Ekran Görüntüsü (152).png

Yeşil yer 2.5 yuva iken kırmızı yer port bağlantı kısmı gibi görünüyor. Orayı dene.
Aparatı varsa çıkarıp ona tak.
Ekran Görüntüsü (152)~2.png

Yeşil yer 2.5 yuva iken kırmızı yer port bağlantı kısmı gibi görünüyor. Orayı dene.
Aparatı varsa çıkarıp ona tak.Alıntıyı görüntüle
Selam knk anlamadığım şekilde ban yemiştim yeni açıldı inş bir daha yemem
İşaretlediğim yer sata ssd girişi hdmi a uyuyor lakin 4 pin lik giriş var kablosu yok zaten hdd sığmıyor peki bildiğin bir aparat varmı ?

Oradaki gri aparatı sokerek mi denedin?

Geri