Annemi nasıl ikna ederim ?

Dolar Bey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,218
Pc felan aldırmayacağım elimde monster notebook abra a7 v8.1 var ve depolama yetmiyor 250 gb fazla oyun dosya vs. var ve eski leptopumdan kalan 500gb harddiski takacağım ama annem izin vermiyor ne diyebilirim nasıl ikna ederim oysaki takmayıda biliyorum

PC felan aldırmayacağım elimde monster notebook abra a7 v8.1 var ve depolama yetmiyor 250 gb fazla oyun dosya vs. var ve eski leptopumdan kalan 500gb harddiski takacağım ama annem izin vermiyor ne diyebilirim nasıl ikna ederim oysaki takmayıda biliyorum
haberi olmadan tak zaten garanti dışı olmuyor kapağı açılınca zarar vermediğin müddetçe

PC felan aldırmayacağım elimde monster notebook abra a7 v8.1 var ve depolama yetmiyor 250 gb fazla oyun dosya vs. var ve eski leptopumdan kalan 500gb harddiski takacağım ama annem izin vermiyor ne diyebilirim nasıl ikna ederim oysaki takmayıda biliyorum
annene de bunu yapacam bişi olursa Benim mesuliyetimde dersin (Benim değil yani Kendinin)

gizlice tak evde yokken

Buna neden izin vermesinlo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buna neden izin vermesinlo
Bende girerken PC almıyor annesi sandım :)

Sen o laptop'un kapağını açarsan, garanti dışı kalma ihtimali var.
Bunu göze alıyor musun? Ayrıca HDD'yi nereye takacaksın fazladan yeri mi var?

Böyle aileler var, bozarsın veya garanti dışı kalır diye izin vermiyorlar.
ben ekran kartına termal macun süreyim derken bozmuştum ama ekran kartı bu diğerleri gibi değil

Cevap çok basit annenin evde olmadigi bir zaman cikar tak nerde diye sorarsa ki muhtemelen sormaz taktim de zaten iş işten geçmiş olacak🤣

Geri