Neler Yeni

Annemi nasıl ikna ederim ?

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Pc felan aldırmayacağım elimde monster notebook abra a7 v8.1 var ve depolama yetmiyor 250 gb fazla oyun dosya vs. var ve eski leptopumdan kalan 500gb harddiski takacağım ama annem izin vermiyor ne diyebilirim nasıl ikna ederim oysaki takmayıda biliyorum

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
PC felan aldırmayacağım elimde monster notebook abra a7 v8.1 var ve depolama yetmiyor 250 gb fazla oyun dosya vs. var ve eski leptopumdan kalan 500gb harddiski takacağım ama annem izin vermiyor ne diyebilirim nasıl ikna ederim oysaki takmayıda biliyorum
haberi olmadan tak zaten garanti dışı olmuyor kapağı açılınca zarar vermediğin müddetçe

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,795
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
PC felan aldırmayacağım elimde monster notebook abra a7 v8.1 var ve depolama yetmiyor 250 gb fazla oyun dosya vs. var ve eski leptopumdan kalan 500gb harddiski takacağım ama annem izin vermiyor ne diyebilirim nasıl ikna ederim oysaki takmayıda biliyorum
annene de bunu yapacam bişi olursa Benim mesuliyetimde dersin (Benim değil yani Kendinin)

Impe

80+ Silver
gizlice tak evde yokken

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Buna neden izin vermesinlo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna neden izin vermesinlo
Bende girerken PC almıyor annesi sandım :)

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Sen o laptop'un kapağını açarsan, garanti dışı kalma ihtimali var.
Bunu göze alıyor musun? Ayrıca HDD'yi nereye takacaksın fazladan yeri mi var?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Böyle aileler var, bozarsın veya garanti dışı kalır diye izin vermiyorlar.
ben ekran kartına termal macun süreyim derken bozmuştum ama ekran kartı bu diğerleri gibi değil

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berat ceyhan
Cevap çok basit annenin evde olmadigi bir zaman cikar tak nerde diye sorarsa ki muhtemelen sormaz taktim de zaten iş işten geçmiş olacak🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,131
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom