Neler Yeni

Annemi nasıl Almanya'ya gitmeye ikna ederim ?

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
SEN 1 SANİYE BİLE DÜŞÜNME TR VATANDAŞLIĞINDAN ÇIK BENİM ELİMDE BÖYLE BİR FIRSAT OLACAK TR DE 5 DAKİKA DURMAM DOSTUM ANNEN İSTEMESE BİLE BOŞVER BABAN İLE ALMANYAYA GİT O TR DE BU B*ktan ORTADOĞU ÇÖPLÜĞÜNDE KURUSUN SEN HAYATINI DÜŞÜN
BU ARADA YAŞIN KAÇ?
12

PinsizAMD

80+ Bronze
Kankam tam futbol yaşı sakın türqiada durma kaç ve dortmund akademisine gir sonra futbolcu ol hayatın kurtulsun alman milli takımını seç sana bir arkadaş tavsiyesi burada durma lütfen :) hemen git almanyaya oraya indiğin gibi bir futbol takımına gir ayda max 100 euro isterler oda klübe destek amaçlı eğer amatörde oynarsan. Başarılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

annen yerine beraber gidebiliriz
BENİDE ALIN BENİ ALMADIN BENİ ALMADIN
indir (1).png

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Evren avcı
Bakınız hanımefendi size diyorum almanyadan türkiyeye gelip euro bozdurup tüm tanıdıklarınıza hava atabilirsiniz.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,605
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Annene de ki, annene ülkenin şartlarından (TR) okumanın çalışmanın zorluğundan bahset insanların ne emekler verip sonun da işsiz kaldığını göster anlat ve konuşmanın sonuna iyi bir hayat yaşamak istiyorum anne bu da senin ellerinde de. Böyle olmuyo ya ben olsam bak nasıl ikna ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Alman birini bul onla konuş ülkeyi kıyasla hiç olmazsa da iyi sen kal burda de annene git. (!)

Doğuhan

80+ Silver
Annene alman pasaportunun güçlü olduğunu ve geri dönmek şartıyla istediğiniz zaman Türkiyeye gelip orada zaman geçirip geri dönebileceğinizi ve zaten almanyada Türklerin çoğunlukta olduğu mahalleler olduğunu ve oralardada yabancılık çekmeyeceğini söyleyebilirsin

Fatkör

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Fatih Köroğlu
İnşallah. Bir de Türkiye de sınavsız tıp okuyabilecem her türlü karlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende hiç beklemiyordum annem Almanları ziyaret etiğini söylüyordu bir anda babam konuyu değiştirdi. 12 yaşındayım zaten 2 yılda ogrensem Almanca yine çok zaman kalıyor.
ozamana iktidar değişirse sistem aynı olmayabilir yani sınavsız tıp okuyamaya bilirsin o yüzden planını ona göre yapma bence

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
@Madyum eğer giderseniz Almanyadaki evinize evcil hayvan, süs, koltuk falan lazımsa ben olabilirim.

Son düzenleme:
Top Bottom