Neler Yeni

Annemi nasıl Almanya'ya gitmeye ikna ederim ?

PinsizAMD

80+ Bronze
Merhabalar, şimdi babam bize bit teklif sundu. Babam Almanca öğrenip Almanya da doktorluğunu devam etirecek. Almanya'da babamın tanıdıgı birinin aile hekimi klıniği var orda çalışacak. Biz Türkiye'de ki evleri satıp Almanya'ya gidip 1,2 yıl ev parasıyla geçincez. Zaten gittiğinde direkt iş bulacak ama en kötü ihtimale dişimizi sıkcaz. Sonra paralarla güzel hayat geçireceğiz hemde alman vatandaşı olup Türkiye de kolay bir sınavla tıp okurum sonra tekrar geri gelip Almanya da çalışırım. Tek bir sorun var annem itiraz ediyor. Annemi nasıl ikna edebilirim? Lütfen cevap verin geleceğim 1 yıl içinde değişecek.
ANNEN AMPULCİ İSE NORMALDİR.

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
Şey ALMAN hükümeti değişince sınır dışı kalabilirsin ama bunuda düşün :)
Babam orda çalışırken olabilir mi ki bu? Oğluyum orda sonuçta en kötü orda okurken meslek de çalışırım.

PinsizAMD

80+ Bronze
Babam orda çalışırken olabilir mi ki bu? Oğluyum orda sonuçta en kötü orda okurken meslek de çalışırım.
Bilmiyorum ama bence edilmezsin Almanca öğren alman birisi ile evlen sorun olmaz bende tam bilmiyorum ama bunu buldum

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
Bilmiyorum ama bence edilmezsin Almanca öğren alman birisi ile evlen sorun olmaz bende tam bilmiyorum ama bunu buldum
İlk gidelim gerisini düşünürüz sonra.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elim kaydı konu yükseltildi yaa.😥

PinsizAMD

80+ Bronze
Sorun olmaz aga kaç yaşındasın :D
eğer genç isen almanyada futbol oyna alman milli takımını seç seni yetiştiren ulusa teşekkürün olsun bu arada futbolun yaşı almanyada yok hemen gir klübe indiğin gibi hangi eyalettesin_? Hamburg seçebilirsin bence yada berlin en ucuz evler ezhelin yaşadığı kreuzbergde oluyor galiba killa hakanda orda geneli türk.

Elim kaydı konu yükseltildi yaa.😥
48883183_rb3FnM85CtQAhJEvO24Ls2JieJGwSTWAzGKDP69Llwk.jpg

BURADA EN UCUZ EVLER BURADA DİYORLAR HEMDE AZINLIĞI TÜRK OALY OLDUĞUNDA DAYAK YEMEZSİN BENCDE BURAYA GİDİN :)

eğer genç isen almanyada futbol oyna alman milli takımını seç seni yetiştiren ulusa teşekkürün olsun bu arada futbolun yaşı almanyada yok hemen gir klübe indiğin gibi hangi eyalettesin_? Hamburg seçebilirsin bence yada berlin en ucuz evler ezhelin yaşadığı kreuzbergde oluyor galiba killa hakanda orda geneli türk.

48883183_rb3FnM85CtQAhJEvO24Ls2JieJGwSTWAzGKDP69Llwk.jpg

BURADA EN UCUZ EVLER BURADA DİYORLAR HEMDE AZINLIĞI TÜRK OALY OLDUĞUNDA DAYAK YEMEZSİN BENCDE BURAYA GİDİN :)

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci

Alıntıyı görüntüle

Baktım sebebine çifte vatandaş olduğu için atilmislar. Hem almam vatandasi olup hem Türk vatandaşı olamıyorsun. Alman vatandaşı olmak için türk vatandaşlığından çıkman gerekiyor oyuzden. Yani sıkıntı yokmuş.

PinsizAMD

80+ Bronze
Uygunsuz dil
Baktım sebebine çifte vatandaş olduğu için atilmislar. Hem almam vatandasi olup hem Türk vatandaşı olamıyorsun. Alman vatandaşı olmak için türk vatandaşlığından çıkman gerekiyor oyuzden. Yani sıkıntı yokmuş.
SEN 1 SANİYE BİLE DÜŞÜNME TR VATANDAŞLIĞINDAN ÇIK BENİM ELİMDE BÖYLE BİR FIRSAT OLACAK TR DE 5 DAKİKA DURMAM DOSTUM ANNEN İSTEMESE BİLE BOŞVER BABAN İLE ALMANYAYA GİT O TR DE BU B*ktan ORTADOĞU ÇÖPLÜĞÜNDE KURUSUN SEN HAYATINI DÜŞÜN
BU ARADA YAŞIN KAÇ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,753
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom