Arama sonuçları: *

1. FronX

Yardım Kasa Fanlarına Kontrolcü Alınıp Rengi Değiştirilebilir Mi?

Diyeceklerim biraz saçma gelebilir ama içimde kaldı.Msi Mag Force M100A modelini kullanıyorum kasanın fanlarının rengi hiç bir türlü değişmiyor üstteki tuş işlevsiz ve büyük ihtimal msi mag force m100r modelinde ki fanlarla aynı fanlar yani rengi kontrol edilebiliyor ama kontrolcüsü yok onun...
  2. FronX

kasam sesli çalışıyor

Kasam : MSİ MAG FORCE M100A Kasayı ilk aldığımda gayet sessiz çalışıyordu 2 ay önce almıştım şuan fazladan bir ses geliyor az önce garip bir ses çıkıyordu sanki fanlar bir şeye çarpıyormuş gibi pc yi kapatıp açtım düzeldi ama şimdi sorun nerde diye kasayı açtım stok fanı ve ekran kartı fanını...
  3. FronX

Eski PSU bilgisayara zarar verir mi?

farklı tarihlerde aldığım parçalarla pc topladım imzamda yazıyor anakart 6 aylık işlemci ram ve kasa yeni ekran kartı 5 yıllık falan tam emin değilim power supply en az 10 yıllık 700w thermaltake lp-700al2nh modeli 2014 yılında alınan hazır sistemle gelmişti şimdiki pc de psu ya para vermek...
  4. FronX

Çözüldü✓ Kasaya fan eklemeli miyim? ve de ARGB kontrol olayını nasıl yapabilirim

Asus Amd B450M dragon anakartım var ve yeni kasa aldım MSİ MAG FORGE M100A kasada 4 tane fan var kasa zaten mesh o yüzden çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama yinede sormak istedim 2 tane daha fan takmalı mıyım yoksa bu fanlar yeter mi (GTX 1050ti ekran kartı ve Ryzen 5 5600 işlemcim var) bir...
  5. FronX

bileşenler iyi ama kasa eski sorun olur mu?

GTX 1050ti ekran kartım ve Amd b450m dragon anakartım var ve ryzen 5 5600 işlemci almak istiyorum ama kasam biraz eski 700 wat psu var 1 tane yan tarafında 1 tane üst tarafında fan var kasanın markası Thermaltake aşağıyada linkini bırakacağım zaten. Kasa bu bileşenleri performans olarak etkiler...
Top Bottom