Arama sonuçları: *

1. n7cati

Yayın ve Youtube İçin Kaliteli Webcam Önerisi

Selamlar kız arkadaşım yayın ve youtube işlerine girmeyi düşünüyor , kaliteli bir webcam arıyoruz max bütçesi 7k daha üstü olmaz , webcam+ ışıklandırma şeklinde önerebilir misiniz? Aklımda logitech brio 4k ultra vardı ama fiyatı artmış stoğu az olduğu için. Onun dışında c922 düşünüyoruz fakat...
  2. n7cati

Çözüldü✓ Valorant 800 DPI 0.42 Sens , 1600 DPI İçin kaç sens'e eşittir?

Selamlar , mouse'umu 1600 dpi olarak kullanmak istiyorum bundan dolayı valorant sens'imi ona göre ayarlamak istiyorum , normalde 800 dpi ve oyun içi sensi 0.45 kullanıyorum , mouse'u 1600 dpi yaparsam sensi kaç yapmam gerek?
  3. n7cati

Yardım Glorious Model O Skatez Hakkında Yardım

Selamlar , glorious model o wireless kullanıyorum , skatezlerin kenarına toz sıkışmıştı ve mouse'u temizlerken kürdan yardımı ile skatezlerin kenarınıda temizledim fakat şuan kullanırken sanki altında kağıt varmış gibi garip bir ses geliyor. Skatezleri hiç çıkartmadım , ve hepsi aynı yerinde...
  4. n7cati

Öneri İş Pc'si İçin Wireless Mouse Önerisi

Babam pc üzerinden çok fazla çalışıyor ve ona mouse almak istiyorum , wireless şarjlı olursa daha iyi olur ama pillide olabilir. Öneri yapar mısınız max 300 tl.
  5. n7cati

Çözüldü✓ Dpi ve oyun sensi hakkında yardım

selamlar , ben şuan mouse'u 1600dpi olarak kullanıyorum ve oyun hassasiyetim 0.2, kaça kaç yaparsam 600 dpi 0.6 oyun sense eşit olur? Biraz karışık biliyorum ama kısacası şöyle söyleyeyim 600 dpi 0.6 oyun sensine eşitlemek istiyorum fakat 1600 dpi için oyun hassasiyetini kaç yapmam gerek...
  6. n7cati

Yardım Glorious Mouse Garantisi Hakkında

Selamlar glorious model o wireless kullanıyorum fakat 2 gündür bağlantısı kopuyor ve mouse takılıyor ama garantisini connect game olarak biliyordum fakat ne mail ile nede arayarak ulaşabildim, yardımcı olur musunuz?
  7. n7cati

Yardım Glorious Model O Wireless Takılıyor

Selamlar 7 aydır kullandığım mouse bugün windowsu güncelledikten sonra takılmaya başladı , sanırım kopma oluyor çünkü imleç ışınlanıyor pc reset attım ama sorun hala aynı bilgisi olan varmı yada daha önce bu sorunu yaşayan? Bu arada windows update yapmadan önce hiçbir sorun yoktu update yaptım...
  8. n7cati

Çözüldü✓ Hyperx Pulsefire Haste İmleç Sorunu

Selamlar , arkadaşıma hyperx pulsefire haste satın aldık dün fakat 2. gün bugün imleç gelmiyor ama yazılım mouse'u görüyor , farklı bir mouse ile denediğimizde bir problem yok , bilgisi olan varmı ne yapabiliriz?
  9. n7cati

Yardım Klasse Pro Mouse Pad Nasıldır?

Yaklaşık 2 aydır kullandığım hp omen by 300 mousepadimde beyazlaşmalar ve mouse koyduğum kısımda aşınmalar meydana geldiği için değiştirmeye karar verdim , beyaz ve toz tutmayan bir mouse pad istiyorum ve aklımda olan klasse pro 90x40 olan bu mouse pad vardı , sizce alınır mı? nasıldır...
  10. n7cati

Çözüldü✓ Glorious Mouse Pc Kapanınca Kapanmıyor

Selamlar , glorious model o wireless kullanıyorum fakat pcyi kapatınca mouse kapanmıyor çalışmaya devam ediyor , altındaki tuştan kapatmam gerekiyor illaki , nasıl kendini otomatik kapatmasını ayarlayabilirim? Kablo takılı ikende ayrı sorun var 1674060529 +Işıklarda yanıyor fakat ben zaten...
  11. n7cati

Yardım Glorious Model O Şarj Sorunu

Selam Arkadaşlar , Glorious model o wireless almıştım , sistemim yeni geldiği için yeni deneme şansım oldu uygulamayı indirdim fakat şarjı dakikada %1 azalıyor , şarja takıyorum örneğin şarjı 38 iken 40 oluyor ama sonra geri 37 oluyor acaba uygulamada bir problem var yoksa bataryadamı sıkıntı var?
  12. n7cati

Öneri Hp Omen By 300 Mouse Pad Aldım

Az Önce Alttaki Mouse Padi Aldım , Baya Araştırdım En Son Bunda Karar Kıldım , Biliyordum Bir Mouse Pad İçin 570 Tl Çok Ama 200'e alıp 1 ay sonra aşınmasından iyidir bence tekrar tekrar uğraşmak istemediğimden dolayı bunu aldım önceden steel series kullanıyordum ama 3 tane farklı modelinin hepsi...
  13. n7cati

Yardım Klasse-Pro Mouse Pad Nasıldır?

Uzun süre kullanmak ve kayganlığının gitmemesini istiyorum, control mouse pad midir bu? Kullandığım Mouse; Glorious Model O Wireless (Alışmaya Çalışıyorum Hafif olduğundan dolayı) Tasarımıda hoşuma gitti beni ne kadar götürür bu sizce ? KLASSE PRO - Siyah Dahil 10 Farklı Model Dikişli Kenar...
  14. n7cati

Öneri Hangi Mouse Padi Almalıyım?

Bütçe ; 600₺ Mouseum; Glorious Model O Wireless Uzun Süre Gidecek Ve kayganlığı azalmayacak bir mouse pad istiyorum hp ile klasse aynı kalitede midir bilmiyorum klasseyi çok öneriyorlar hangisini alayım KLASSE PRO - Siyah Oyuncu Gaming Mouse Pad (Purple Sun, 90x40 cm)...
  15. n7cati

Yardım Glorious MOW İçin Değişim Talep Etmeli miyim?

Selam beyler yakın zamanda pckolik.com üzerinden model o wireless satın aldım fakat fotoğrafta click yerlerinde petek yoktu bana gelen petekli versiyonu , araştırdığımda peteksiz olanlar yenilenmiş hem görünüş hem kalite olarak , değişim veya iade talep etmelimiyim çok fark var mıdır?
  16. n7cati

Yardım Glorius Model O Farkları Nelerdir?

Arkadaşlar selam bugün alttaki mouse'u aldım fakat 19000 dpi yazıyor ve üst kısımda delik yok bunda , normalde üst kısmında delik gözüküyor farklı sitelerde ve 12000 dpi diyor benim aldığım mouseun tam modeli ne anlamadım ne fark var ? Aldığım link ; GLORIOUS MODEL O 19000 DPI 6 TUŞ RGB OPTIK...
  17. n7cati

Yardım İkisi arasındaki fark ne?

Arkadaşlar selam bugün alttaki mouse'u aldım fakat 19000 dpi yazıyor ve üst kısımda delik yok bunda , normalde üst kısmında delik gözüküyor farklı sitelerde ve 12000 dpi diyor benim aldığım mouseun tam modeli ne anlamadım ne fark var ? Aldığım link ...
  18. n7cati

Öneri Hangi Mouse Padi Almalıyım?

HyperX FURY S Speed Gaming MousePad XL HX-MPFS-S-XL https://www.amazon.com.tr/dp/B07CZ8NRDD?ref_=cm_sw_r_apin_dp_45E7AQ2D16F31WVZ0E4Q KLASSE PRO https://www.amazon.com.tr/dp/B09TJKSRCB?psc=1&ref_=cm_sw_r_apin_dp_EZHAJC0J3EPJTZPSJTHR HP Omen...
  19. n7cati

Öneri Aşınmayan MousePad Önerisi

Selamlar arkadaşlar , 6 aydır kullandığım steel series Prism xl mouse pad aşındığı ve kaymamaya başladığı için ve beyazlaşmalar olduğu için bugün iade ettim , sizden steel series dışında bir markadan mouse pad önerisi istiyorum, bilindik bir marka olsun max 600 tl olursa sevinirim. Ayrıca ilerde...
  20. n7cati

Öneri Glourious Model O Aldım

Alttaki mouse'u aldım hayırlı olsun geçmiş olsun? https://pckolik.com/urun/glorious-model-o-kablosuz-19000-dpi-6-tus-rgb-optik-mat-beyaz-kablosuz-oyuncu-mouse/
Top Bottom