Öneri Glourious Model O 1000 TL'ye alınır mı??

n7cati

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,266
3 gündür araştırıyorum model o 1000 TL'ye alınır mı? kullanan yokmu beyler aranızda? Aerox 3 Alıcaktım normalde stoğu bitmiş model o alacağım ama emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim ne yapmalıyım?

3 gündür araştırıyorum model o 1000 TL'ye alınır mı? kullanan yokmu beyler aranızda? Aerox 3 Alıcaktım normalde stoğu bitmiş model o alacağım ama emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim ne yapmalıyım?
Haste wireless ?

Haste wireless ?
Onuda baya düşündüm ama kötü yorumları fazlaydı ve hyperx kalitesine pek güvenemiyorum , bir çok ürünü kullandım hiçbirisinden memnun kalmadım açıkçası hocam siz önerir misiniz haste wirelessi?

Onuda baya düşündüm ama kötü yorumları fazlaydı ve hyperx kalitesine pek güvenemiyorum , bir çok ürünü kullandım hiçbirisinden memnun kalmadım açıkçası hocam siz önerir misiniz haste wirelessi?
Haste kullanmadım da v2 kullanıyorum ben. Glorioustada bir sorun oluyordu bazılarında onada bir bak istersen minecraft oynayanlarda mı öyle bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam tıklamayla ilgili.

model o wirelles 4 aydır aralıksız kullanıyorum ben aldığımda da aynı fiyatdı. hissiyatı, hafif olması, kolay hareket etmesi felan çok iyi mouse ben memnunum.

Bende de tam tersi mouse ağır olcak :) Yüksek dpi ile oynuyorum hafif olduğu zaman fazla gidiyor.
ben düşük dpi oynuyorum mouse hafif olunca aşırı rahat hissediyorum 60g bir mouse almak istiyorum bütçe olsa hiç düşünmeden viper v2 pro alırdım.

Alınır. Bana kalırsa su zamanda mouseye bukadar para verilmez al 350 TL ye steelseries rival 300 bak keyfine aynı performans

Geri