Arama sonuçları: *

1. Beguile

Yardım 1600TL MOUSE ÖNERİSİ

Arkadaşlar selam, max 1600TL mouse arıyorum. Genelde FPS oyunları oynuyorum. Kablosuz olması şart değil ama USB Dongle ile bağlandığında gecikme-takılma gibi sorun yaşatmayacak bir mouse arıyorum. Çok Küçük ve hafif olsun.
  2. Beguile

Yardım 🖱 Furylevel Z1 alınır mı? 🖱

Arkadaşlar selam, Furylevel Z1 almayı düşünüyorum. Genelde FPS oyunları oynuyorum. USB Dongle ile bağlandığında gecikme-takılma gibi sorun yaratırmı? Bu fiyata daha iyi bir ürün alınabilirmi? Şu anki kullandığım mouse ile karşılaştırma...
  3. Beguile

MOUSE GARANTİYE NASIL YOLLANIR?

Arkadaşlar selam, daha önce hiç garantiye bir ürün yollamadım. Mouse'umun tekerleği bozuldu. Döndürdüğümde çoğunlukla işlemiyor. Mouse'u 22 Ocak 2024 günü itopya'dan almıştım. Destek olabilecek biri varmı garantiye nasıl yollayabilirim ve tahmini ne kadar sürer...
  4. Beguile

Yardım Hangi̇ Mousepad'i̇ Almaliyim

Arkadaşlar merhaba, Cooler Master MM711 aldım. Bunu kullanabileceğim 70x30, çok hızlı kayacak, mouse takılma sorunu yapmayacak Mousepad arıyorum. Şuan kullandığım sünger tarzı mousepad. Bütçe 130TL civarı. 1. https://www.amazon.com.tr/Black-Deer-altlığı-Dikişli-Pürüzsüz/dp/B0BLHVGMVD 2...
  5. Beguile

Yardım ❓ MM711 YAZILIM AYARLARI NASIL OLMALI ❓

Arkadaşlar merhaba, FPS oyunları için Cooler Master MM711 ayarları nasıl olmalı? Hangi ayarı değişmeliyim?
  6. Beguile

Öneri 130TL MOUSEPAD ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba, Cooler Master MM711 aldım. Bunu kullanabileceğim 70x30, çok hızlı kayacak, mouse takılma sorunu yapmayacak Mousepad arıyorum. Şuan kullandığım sünger tarzı mousepad. Bütçe 130TL civarı.
  7. Beguile

Yardım [ANKET] 🖱 HANGİ MOUSE ALINIR? 🖱

Arkadaşlar Gigabyte AORUS M2 kullanıyorum hafifliğinden ve büyüklüğünden memnunum. Sadece clickler çok hafif gıcırdamaya başladı sizce almalımıyım? FPS için hangi mouse daha iyidir? Cooler Master MM711 https://www.itopya.com/cooler-master-mm711-rgb-ultra-hafif-mat-beyaz-gaming-mouse_u9960...
  8. Beguile

Yardım ❗ [ANKET] Gigabyte AORUS M2 vs Lenovo Legion M300S ❗

Arkadaşlar merhaba, bu iki mouse arasında kaldım. Kriterlerim bu şekilde sizce hangisini almalıyım? Claw(pençe) tutuşunda kullanabileceğim küçük bir mouse Sol taraftaki Buton 5'e basılı tutarak tuş spamleyebileceğim makro özelliği olan FPS oyunlarında takılma yapmayacak Eğer mümkünse...
  9. Beguile

Hangi Mouse Almalıyım?

Arkadaşlar selam, bu mouse'lar arasından hangisini almalıyım? Claw(pençe) ve küçük mouse istiyorum. Nedenini yazarsanız sevinirim. Fiyatını göz önünde bulundurmadan seçerseniz sevinirim...
  10. Beguile

Yardım 🖱 600TL Mouse Tavsiyesi 🖱

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir Gamepower Bane mouse'unu kullanıyorum. Sol tıkı gıcırdamaya başladığı için yeni mouse alacağım. FPS oyunları oynuyorum kaliteli bir şey arıyorum. İstediğim özellikleri şu şekilde olmalı. Maksimum 600TL Claw(pençe) tutuşunda kullanabileceğim küçük bir mouse Sol...
  11. Beguile

Yardım ❗ 600TL Mouse Önerisi Claw(Pençe) ❗

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir Gamepower Bane mouse'unu kullanıyorum. Sol tıkı gıcırdamaya başladığı için yeni mouse alacağım. FPS oyunları oynuyorum kaliteli bir şey arıyorum. İstediğim özellikleri şu şekilde olmalı. Maksimum 600TL Claw(pençe) tutuşunda kullanabileceğim küçük bir mouse Sol...
Top Bottom