Yardım [ANKET] 🖱 HANGİ MOUSE ALINIR? 🖱

Hangisini almalıyım ve neden? (Yoruma)

• Cooler Master MM711

• Glorious Model O Minus

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Beguile

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
593
Bütçe
500
Son düzenleme:
İkisinin de fiyatı arasında neredeyse 50TL fark var ucuz olduğu içinmi öneriyorsunuz daha iyi olduğu içinmi
mm711 de 3389 sensör varken o minusta 3360 sensör var

Kusura bakmayın pek anlamıyorum sensörlerden. MM711 daha iyi yani değil mi? Kronik sorunu v.b. varmı?
mm711 daha iyi evet bu fiyata nasıl düştü acaba itopya şaşırttı beni kronik sorunu varmı bilmiyorum maalesef ancak sensör olarak daha iyi olduğunu biliyorum param olsaydıda bi tanede ben çekseydim

İkisinin de fiyatı arasında neredeyse 50TL fark var ucuz olduğu içinmi öneriyorsunuz daha iyi olduğu içinmi
Özelliklerine göre bedava bu mouse. 3360 var Model O da ve skatezleri kötü olması lazım. Mükemmel fiyat, mükemmel özellik bu mouse.

Petek tasarım sevmiyorsanız SS Prime da var.

Gercekten aglayacam. 400tl fiyata 3 ay once gittim g203 aldim o zamanlar bunlar 850-900 liraydi. Boyle fiyat olacagini bilsem para yarlar 3-4 tane atardim koseye.

Gercekten aglayacam. 400tl fiyata 3 ay once gittim g203 aldim o zamanlar bunlar 850-900 liraydi. Boyle fiyat olacagini bilsem para yarlar 3-4 tane atardim koseye.
Hocam çok büyük hata etmişsiniz. Paranızı çöpe atın yine de g203 almayın.

Hocam çok büyük hata etmişsiniz. Paranızı çöpe atın yine de g203 almayın.
Gercekten cope atmis gibi oldum. Eskiden kullandigim PLATOON marka 50 tl kablosuz mouse ile ayni sadece isikli ve beyaz

Çok garip herkes MM711 önermesine rağmen Model O Minus daha önde :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,528
Üyeler
195,655
Son üye
reinor
Geri