Arama sonuçları: *

1. M

2. klavye alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Selamlar. Attack Shark K85 Rapid trigger keyboard magnetic switch klavye alacağım. 2. el, yaklaşık 1 yıllıkmış. Bunu alırken nelere dikkat etmem gerek, yapabileceğim testler var mı? Manyetik switch oldugu için pek bir bilgim yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  2. M

GK61 Klavyemi driver görmüyor

Selamlar dostlar bu gun hk gaming gk61 klavye aldım ama driver da gozukmuyor sorun ne olabilir çözumu nedir?
  3. M

Sizce bu klavye alınır mı?

Arkadaşlar sizce bu klavye alınır mı? fiyatını göz önüne almayın birde keycup öneriniz varsa önerilere açığım.
  4. M

2. el %60 klavye önerisi 1000tl

bütce belli pazarlık yapabilecegim ilanlarda olur red-yellow switch daha iyi olur ziyolang t60 dışında modeller atarsanız sevirinirim önerdeiginiz model varsa yazın bende araştırabilirim teşşkürler
  5. M

Bu Takas Sizce Mantıklı mı?

Arkadaşlar elimde Red Square TKL classic var sizce takas etmeli miyim 2000tlye satılıga koymuştum takas teklifi geldi fps oyuncusuyum fullsizeden geçmiştim %80 boyutu elimdeknini geri fullsize geçince zorlanır mıyım kalitesi nasıldır? Takas edicem Bendekinin KFG si yok arkadaşta sadece K var...
  6. M

Sizce Takas Etmeli Miyim?

Arkadaşlar elimde Red Square TKL classic var sizce takas etmeli miyim 2000tlye satılıga koymuştum takas teklifi geldi fps oyuncusuyum fullsizeden geçmiştim %80 boyutu elimdeknini geri fullsize geçince zorlanır mıyım kalitesi nasıldır? Takas edicem...
  7. M

Corsair K70 RGB MK.2 VS RED SQUARE TKL CLASSIC

Arkadaşlar elimde Red Square TKL classic var sizce takas etmeli miyim 2000tlye satılıga koymuştum takas teklifi geldi fps oyuncusuyum fullsizeden geçmiştim %80 boyutu elimdeknini geri fullsize geçince zorlanır mıyım kalitesi nasıldır? Takas edicem
  8. M

Klavye cayma hakkı kapsamında iade edilir mi?

Teknosadan satın almıs oldugum klavye ile ilgili iade basvurusu yaptım cunku klavyeyi begenmedim bekledigim gibi çıkmadı monster pusat k3 almayı düşünüyorum bunu iade edip. Sizce sorun çıkarırlar mı? iadeetmeme konusunda
Geri