1000 TL'ye alacaksan iyi. Keycap almanı önermem üstündekiler zaten pbt.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar sizce bu klavye alınır mı? fiyatını göz önüne almayın birde keycup öneriniz varsa önerilere açığım.
hocam renk katsın istiyorum biraz 750tlye alıcam sıfır yellow switch elden yarın1000 TL'ye alacaksan iyi. Keycap almanı önermem üstündekiler zaten pbt.
hocam konudan alakasiz sizi bulmuşken biseye şahit oldum bahsedeyim. amazondan rk61 almıştım alman modelini sesi cok guzeldi ama yinede modlayayim diye actim icinde yalitim sungeri vardi zaten modluymus sadece beyaz bant cektim kapattim sesi ondan guzel cikiyormus demekki brown sw. sizce boyle mi uretiliyor yeni modellerde falan yoksa biri modlayip iademi etmis1000 TL'ye alacaksan iyi. Keycap almanı önermem üstündekiler zaten pbt.
modlayıp iade ettiyse buyuk krallık .Dhocam konudan alakasiz sizi bulmuşken biseye şahit oldum bahsedeyim. amazondan rk61 almıştım alman modelini sesi cok guzeldi ama yinede modlayayim diye actim icinde yalitim sungeri vardi zaten modluymus sadece beyaz bant cektim kapattim sesi ondan guzel cikiyormus demekki brown sw. sizce boyle mi uretiliyor yeni modellerde falan yoksa biri modlayip iademi etmis![]()
Modlu geliyor hocam çok ucuz klavyeleri boş gönderiyorlar ama pahalı klavyelerden nkro moda kadar bisuru mod varhocam konudan alakasiz sizi bulmuşken biseye şahit oldum bahsedeyim. amazondan rk61 almıştım alman modelini sesi cok guzeldi ama yinede modlayayim diye actim icinde yalitim sungeri vardi zaten modluymus sadece beyaz bant cektim kapattim sesi ondan guzel cikiyormus demekki brown sw. sizce boyle mi uretiliyor yeni modellerde falan yoksa biri modlayip iademi etmis![]()
Hocam ben sizin konularınızı görmüştüm klavyelerden anlıyorsunuz sanırsam 1kya alabilcegim en iyi secenek bu sanırsam değil mi? baya arastırdım genelde T60 lar RK61 ler MZ60 lar falan varModlu geliyor hocam çok ucuz klavyeleri boş gönderiyorlar ama pahalı klavyelerden nkro moda kadar bisuru mod var
hocam valla ben com sasirdim sesi o kadar guzeldiki acmadan bile acinca bi baktim modlu. sadece beyaz bant yapistirdim 3 kat. onun bir zarari olmaz degilmi isinma yanma gibi bir durum? kablolu kullaniyorum geneldeModlu geliyor hocam çok ucuz klavyeleri boş gönderiyorlar ama pahalı klavyelerden nkro moda kadar bisuru mod var
yemin ederim oyle sandim haykirdim acinca elimde sungerle bakakaldimmodlayıp iade ettiyse buyuk krallık .D
Zararı olmaz normal tape modhocam valla ben com sasirdim sesi o kadar guzeldiki acmadan bile acinca bi baktim modlu. sadece beyaz bant yapistirdim 3 kat. onun bir zarari olmaz degilmi isinma yanma gibi bir durum? kablolu kullaniyorum genelde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yemin ederim oyle sandim haykirdim acinca elimde sungerle bakakaldim![]()
sahibindende kapalı kutu mz60lar var alınabilirse onlara bakınHocam ben sizin konularınızı görmüştüm klavyelerden anlıyorsunuz sanırsam 1kya alabilcegim en iyi secenek bu sanırsam değil mi? baya arastırdım genelde T60 lar RK61 ler MZ60 lar falan var
5000 TL mi ?? HocamAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar sizce bu klavye alınır mı? fiyatını göz önüne almayın birde keycup öneriniz varsa önerilere açığım.
Daha kaliteli olduğuna nasıl karar verdiniz hocam?5000 TL mi ?? Hocam
Bu klavye daha kaliteli kendimde kullanıyorum![]()
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Siyah Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Siyah Compact Gaming (Oyuncu) Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
aynen hk gaming iyidir şuan bu fiyata.Hocam ben sizin konularınızı görmüştüm klavyelerden anlıyorsunuz sanırsam 1kya alabilcegim en iyi secenek bu sanırsam değil mi? baya arastırdım genelde T60 lar RK61 ler MZ60 lar falan var
Değil.5000 TL mi ?? Hocam
Bu klavye daha kaliteli kendimde kullanıyorum![]()
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Siyah Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Siyah Compact Gaming (Oyuncu) Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com