Arama sonuçları: *

1. Beguile

Yardım AULA F75 Fn Tuşunu Alt tuşuna çevirme

Arkadaşlar selam, milli klavyemiz F75'i bende aldım. Ancak Alt tuşunu sıklıkla kullandığım için sıkıntı çıkarıyor. Fn tuşuna Alt tuşunu yazılımdan atayabilen oldumu? Bende hata çıkarıyor yine Fn aktif oluyor.
  2. Beguile

Yardım Kang White V3 Switch Kullanan Varmı?

Arkadaşlar selam, E-yooso Z11 aldım. Çoğu kişi Kang White V3 switchlerini önerdi. Aliexpressteki sanırım yan sanayi ürünmüş. Kullanan varmı? Mod yapmadan sadece switchleri taksam nasıl bir performans elde ederim?
  3. Beguile

Yardım ⌨ E-YOOSO Z11 SWITCH ÖNERİSİ ⌨

Arkadaşlar Aliexpressten Z11 aldım, mavi switch gibi çok ses çıkartmayan, tok sesli, çok pahalı olmayan, 100-150TL civarına alabileceğim, modlama ile uğraşmayacağım switch arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum...
  4. Beguile

Yardım 1000TL Mekanik Klavye Önerisi

Merhaba, 11 aydır Dierya × TMKB T68SE klavyesini kullanıyorum. Bugün W tuşu basmamaya başladı. Yeni klavye arayışı içerisindeyim. Kriterlerim şu şekilde; Red Switch Sağ alttaki ok tuşları olsun Numlock şart değil kullanmıyorum Hot swappable Kablolu Bütçe 1000TL
  5. Beguile

Klavye oyunlarda CTRL+S gecikmeli basıyor

Arkadaşlar merhaba, 2 aydır Dierya T68SE Red Switch klavyesini kullanıyorum. Bazı oyunlarda garip bir şekilde CTRL+S tuşlarına basınca yarım saniye sonra algılıyor veya hiç algılamıyor tekrar basmam gerekiyor. Bir klavye test etme sitesinde denedim ama sorunsuz takılmadan çalışıyor. Bu sorun ile...
  6. Beguile

Öneri Dierya ×TMKB T68SE önerir misiniz??

Arkadaşlar selam, Dierya × TMKB T68SE almayı düşünüyorum. Aranıza kullanan var mı? Daha önce hiç mekanik-%60 klavye kullanmadım. Mavi switch düşünüyorum siz ne önerirsiniz? Dierya DK61SE'de aynı fiyata geliyor ama yön tuşları kullandığım için T68SE bana daha cazip geldi. Hangisini almalıyım...
  7. Beguile

Yardım 🟥 En Ucuz Mekanik Klavye Önerisi 🟥

Arkadaşlar selam, en ucuz mekanik klavye nereden bulabilirim? (2. el istemiyorum. %60 klavyeler olabilir.)
Top Bottom