lineer mi istiyorsunuz blue swtich gibi clicky mi?Arkadaşlar Aliexpressten Z11 aldım, mavi switch gibi çok ses çıkartmayan, tok sesli, çok pahalı olmayan, 100-150TL civarına alabileceğim, modlama ile uğraşmayacağım switch arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum...
Pek anlamıyorum lineer'den ama blue switch gibi ince ses çıkarsın istemiyorum. Sesi biraz kalın ve tok olsun.lineer mi istiyorsunuz blue swtich gibi clicky mi?
hocam kang white v3 lube versiyonunu veya v4 lube versiyonunu çok öneriyorlar forumda alabilirsiniz aliexpressten ucuza bulabilirsinizPek anlamıyorum lineer'den ama blue switch gibi ince ses çıkarsın istemiyorum. Sesi biraz kalın ve tok olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aradığım lineer switchlerden evet baktım şimdi
Pardon ya yanlış switch yazmışım. Klavyeye uyumsuzdu.Aliexpress linki atabilirmisin
Cream Yellow 3 pin değil mi? Bence Z11 için ucuz switch daha mantıklı olur kang white veya holy panda gibi.Pardon ya yanlış switch yazmışım. Klavyeye uyumsuzdu.
5 pin olsa da sorun değil 2 bacağı kesip 3 pin kullanılır. Pahalı gelir arkadaşa.Cream Yellow 3 pin değil mi? Bence Z11 için ucuz switch daha mantıklı olur kang white veya holy panda gibi.