Arama sonuçları: *

1. Silver Stone

Yardım AKKO SANTORİNİ 5098B ALINIR MI?

Arkadaşlar bu modeli veya king of the avatar modelini almayı düşünüyorum. Kablosuz kullanımda kopma oluyor diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Parasını hak eden bir klavye midir? Alınır mı?
  2. Silver Stone

Yardım Akko 5108 5098B kablosuz bağlantı sorunu

Bahsettiğim iki modelden birini (king of the avatar) makyajlı versiyonunu almayı düşünüyorum. Kaliteli kablosuz mekanik klavye kullanmak istiyorum. Yalnız kablosuz bağlantı yapılırken kopma sorunu yaşandığı belirtilmiş. Tüm ürünlerimi kulaklık, mouse, klavye sırayla kablosuza çevireceğim...
  3. Silver Stone

Yardım Tam Boy Mekanik Klavye Önerisi

Çokça Çin menşeili klavye konusu görüyordum. Membran klavye kullanıyorum 4 veya daha fazla tuşa aynı basabildiğim mekanik klavye önerisine ihtiyacım var. TAM BOY VE MAVİ HARİCİ BİR SWİTCH OLSUN Hot swap olaylarını hiç bilmem o da şart değil. Piyasalarını pek bilmiyorum. Sembolik bir bütçe...
  4. Silver Stone

razer black widow v3 alınır mı? ikinci el

0 ı 4k civarı 2.5k bandında ikinci el kfg li alınır mı? kullanımı nasıldır?
  5. Silver Stone

Öneri İkinci el APEX 3 Full model 1000tl ye alınır mı?

takas+para karşılığı
  6. Silver Stone

Xpg summoner silver switch ilk bakış.

Arkadaşlar klavye bugün elime geçti. Bir süre araştırma yaptıktan sonra bu bütçede mekanik ve full klavye olan başka bir klavye bulamadım. Biraz önce kurulumunu yaptım ve ilk izlenimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum: Bonus: Klavyenin kablosu neden bu kalın (Limana gemi mi yanaştıracağız...
Geri