Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Klavye alamadım gitti bir yardımcı olabilirmisiniz

Arkadaşlar merhaba istediğim özellikler Switch kalitesi uzun yıllar götürebilecek tam boyut veya 96 boyut bilek destekli mümkünse sol shift tuşu büyük olsun bütçem 4000 scope 2 snow switch gözüme takılıyor ama oda sol shift küçük ne önerirsiniz
  2. M

4000 TL klavye tavsiyesi

Arkadaşlar aradığım özellikler tam boyut veya 96 boyutta olabilir switch kalitesi uzun yıllar götürebilecek bilek destekli oyun için kullanıcam ne önerirsiniz nx snow scope 2 gözüme çarpıyor şuan
  3. M

Rx scope 2 mi snow switch scope

Arkadaşlar merhaba bu klavye çeşitlerinden hangisi daha iyi tam boyut bilek desteği switch kalitesi arıyorum uzun yıllar kullanacağım bir öneri verebilirmisiniz
  4. M

Rog scope 2 snow switch alınır mı?

Arkadaşlar aradığım özellikler tam boyut veya 96 ve bilek desteği switch kalitesi uzun yıllar kullanacağım bir model onerirmisiniz bunu https://www.gaming.gen.tr/urun/424783/asus-rog-strix-scope-ii-rog-nx-snow-switch-rgb-kablolu-turkce-mekanik-gaming-klavye/
  5. M

Rog scope 2 nx snow alınır mı?

Arkadaşlar merhaba iade kampanyasi ile birlikte 3000 tl civarına geliyor istediğim özellikler tam boyut bilek desteği birde switch kalitesi uzun yıllar kullanacağım bir şey sesli klavye sevmiyorum red ayarında bir şey lazım
  6. M

3000 TL klavye önerisi

Arkadaşlar merhaba bana şöyle kaliteli bir klavye lazım aradığım özellikler Switch kalitesi yuksek uzun yıllar götürebilecek tam boyut ve bilek desteği olması ayrıca gökkuşağı gibi klavyelerdende hoşlanmıyorum RGB olarak değil klavye rengi olarak. Xpg summoner red switch almıştım ama yazılım...
  7. M

Bu klavye alınır mı?

Arkadaşlar merhaba indirime girmiş tam boyut klavye lazim bana bilek desteği iyi olur olmasada olur önemli olan switch kalitesi ve uzun ömürlülugu 60 veya 75 klavye kesinlikle istemiyorum numpad lazim bana...
  8. M

Bu klavye alınır mı? ?

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-scope-rx-red-switch-1ms-ip57-su-gecirmez-ve-toza-dayanikli-rgb-turkce-optik-kablolu-gizlilik-tuslu-mekanik-gaming-klavye-p-HBV00001AYLH5?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=aka...
  9. M

Klavye önerisi için yardımcı olabilirmisiniz

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda xpg summoner red switch almıştım fakat klavye o kadar güzel olmasına rağmen yazılım tarafıda bir o kadar berbat ötesiydi sürekli ekran okuyucusu denen birşeyi açıyordu ilk zamanlarda bir şey yoktu sonradan sanki tuşlar kendi kendine basma sorunu vardı servise...
Top Bottom