Arama sonuçları: *

1. S

Cloud II Vs Cloud III

Hocam son zamanlarda kulaklık almak için baya bir araştırma ve forum gezdim fakat bu ikisinin karşılaştırmasını tr de pek bulamadım Cloud II : 2100TL Cloud III : 2800 TL Aradaki bu 700 TL lik fark değer mi ? bildiğim kadarıyla Cloud 3 ün mikrofonu baya iyi aynı şekil ses kasma ve 7.1 özellikleri...
  2. S

Razer Blackshark v2 X vs HyperX Cloud 2

Hocam Razer Blackshark V2 X 1700 TL HyperX Cloud 2 2079 TL Sizce 1700 TL ye Razer mı alınır yoksa üstüne 400 daha koyup cloud 2 mi alayım anakartımın ses kartı Realtek ALC887 (Gigabyte B450M H) razer blacksharkın ses kartı yok bu yüzden bir tık korkutuyor 7.1 de ve ses kalitesi için ve jak...
  3. S

Razer BlackShark V2 X alınır mı? ?

Hocam Blackshark v2 x ortalama 1800-2000 TL arası sizce blackshark v2 mi almalıyım yoksa üstüne 1k daha koyup HyperX Cloud 2 mi daha mantıklı olur Ve eğer Blackshark derseniz usb versiyonuna 200 tl fazla vermeye değermi ? bu fiyata farklı kulaklık önerileriniz varsa bakabilirim
  4. S

1000-1200TL bandında kulaklık önerisi

Şuan 1000 tl bandının üstünde Kulaklık bakıyorum fakat ne alacağıma karar veremedim normalde aklımda Hyperx Cloud 2 almak vardı ama onunda fiyatları ortada 2500 TL civarında şuan ne yapacağıma karar veremedim Gamepower mihawk kullanıyordum 1.5 senenin sonunda kablosu kırıldığı için bozuldu...
Geri