Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Yardım Laptop Uyku Modunda Aşırı Isınıyor

Merhaba arkadaşlar. Yeni Asus ROG Strix G16 laptop aldım. Uyku modunda bırakıp yatıyorum, başıma iki kez şöyle bir şey geldi. Bu sabah laptopu açtım ve 94 derece hayvan gibi yanarken buldum. 5 dk fln fanlar sonda çalışınca düştü ama kaç saattir böyle 95 derecede duruyor haberim yok. Bunun sebebi...
  2. MattJohn

Yardım Fan Açılmasını Nasıl Önlerim?

Merhaba arkadaşlar. Dell Inspiron 15 7567 laptop kullanıyorum. Kütüphanede fln çalışırken fan açılıyor bazen, insanlar rahatsız olmasın diye güç seçeneklerinden işlemci gücünü %10'a indiriyorum. O zaman da PC baya yavaşlıyor, Word'de bile kasıyor gibi. %20'ye fln indirmeyi denedim ama yine fan...
  3. MattJohn

Yardım Bataryayı Nasıl Koruyabilirim?

Merhaba arkadaşlar, Dell Inspiron 15 7567 laptopumun bataryasını değiştirmiştim 2 sene önce. Tekrar eski haline gelmesini yavaşlatmak için neler yapabilirim? Ben çoğunlukla şarjı %100'de kullanıyorum, %20-80 arasında tutmak sağlıklıymış sanırım. Bunu otomatik yapabilecek bir uygulama var mı...
  4. MattJohn

Yardım HP Omen 16 Cızırtı Sesi

Cızırtı
  5. MattJohn

Yardım Laptopum Açılırken Sesler Çıkartıyor

Merhaba arkadaşlar. Her yerde yazıyordum sorunsuz kullanıyorum diye aha nazar değdi ya. Modeli Dell 7567 olan laptopum açılırken Dell ekranı gelmiyor, o gelince hızlıca açılıyor ama o ekran gelmiyor yani. Sesler geliyor böyle, harddiskten geldiğini sanıyorum. Ancak benim işletim sistemi zaten...
  6. MattJohn

Yardım Yeni Laptop Bataryasını Çıkarıp Eskisini Kullanmak?

Arkadaşlar geçen sene laptopumun bataryası baya eskidiği için yeni batarya almıştım. Yenisinden baya memnunum şu an, güzelce kullanıyorum. Şimdi ise sürekli evdeyim yani bataryayı kullanmama gerek kalmıyor, sürekli prize takılı kullanıyorum zaten. Sizce bu yeni aldığım bataryayı full şarj edip...
  7. MattJohn

Yardım Batarya Kullanımı Hakkında Tavsiyeler?

Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Laptopumun bataryası öldü ve yeni bir tane aldım. Bu yeni aldığımın uzun süre gitmesi için nasıl kullanabilirim, nelere dikkat etmem lazım? NOT: Aldığım yerdeki kişi "Sürekli fişe takılı halde kullanma, arada bataryada da kullan ve bataryanın bitmesini sağla...
Top Bottom