Arama sonuçları: *

1. Ameyus

S9 FE+ alınır mı?

Bu fiyatta böyle özellik sunan tablet yok. Exynos işlemci sıkıntı çıkarır mı? 5 yıldır exynos işlemcili telefon kullanıyorum. Fiyat 12k bu arada.
  2. Ameyus

S6 lite 2022 modeli alınır mı?

Sadece üniversite notlarını almak için kullanacağım. Multitasking'de yapacağım maksimum iş slayt üstüne not alma uygulaması olacak. Beni sağlam bir şekilde en az 3 sene götürmesi yeterli. Huawei önermeyin google yok. S7 fe alacaktım fakat son zamanlarda fiyatı çok arttı onu lacak bütçem var...
  3. Ameyus

Matepad kullanan var mı?

Matepad kullanan arkadaşlar, ingilizce bir kaynak ya da pdf üzerinden bir metnin seçili kısımlarının çevirisi anlık yapılabiliyor mu? Samsung'da bu özellik var ama matepad'de varsa benim için çok iyi olacak. Kontrol eder misinz?
  4. Ameyus

Samsung Tab S6 Lite alınır mı?

Amacım sadece not almak nadiren de not alırken video izlemek. Oyun ile işim yok. Film ve dizi izlerken renklere o kadar takılan biri değilim. (Tn panelle film izlemeye alışkınım) Üniversite hayatım boyunca götürsün istiyorum...
  5. Ameyus

Matepad 11 kullanan arkadaşlara sorularım var

Arkadaşlar öncelikle tablet olarak S7 FE düşünüyordum. 15 gündür takip ediyorum ve doğru düzgün indirime girmiyor. Amacım üniversitede not almak, pdf açmak ve video izlemek. Samsung S7 FE'yi 9300 TL'ye alabiliyorum ama kılıf ekran koruması derken fiyat 10k ya çıkıyor. Ben de Matepad 11'e...
  6. Ameyus

Trendyol idefix satıcısından tablet alınır mı?

Soru başlıkta.
  7. Ameyus

Yardım Samsung s7 fe çıkmazı

Benim pdf'de bazı ingilizce cümleleri türkçeye çevirmem gerekecek. Anladığım kadarıyla huaweide böyle bir kısa yol yok. Üniversitemin uygulaması yok. Oyunla ve zor işlerle işim yok. İstediğim tek şey youtube ile not uygulamasını birlikte kullanmak ya da pdf ile not uygulamasını birlikte...
Geri