pc için biriyle konuştum valorant kaç fps dedi bende valorant oynamıyorum cs var dedim vs işte sonradan valo indirdim ama valoya girince atıyor ve bu hatayı veriyor 1 2 dk oynayınca yapıyor bunu
Bütçe için pek bir şey aklımda değil az biraz oyun var ama yinede bu indirimden sonra dahada indirim gelmez die almakte fayda var diye almayı düşünüyorum cyberpunk almayı düşünüyorum daha neler alabilirim
Remnant 2 ve call of cthulhu alınır mı?
Almak için o kadar yer baktım ama düzgün bir yer bulamadım kendi sitesindemi ne 500 xboxda 300mü ne diyor ikiside aynı şey değilmi anlamadım varmı önerisi olan
Steamda sn anlık olarak 90 mbit indirme alıyorum ama bu indirmeyi yansıtmıyor galiba çünkü yavaş iniyor 18.3 ken snde 18.4 yada 2 saniyede geçmesi gerekmiyormu 5 6 sn buluyor 100mb indirme nedendir acaba
Rustta 5 6 dkdan fazla bekliyorum oyuna girmek için yeni pcyi aldım normaldedemi öyle yoksa bir çözümü varmı (oyuna girerkenden kastım resimde attığım yerde 10dkyı geçtiğide oluyor)
Geçen sefer epic gamesten enhanced edition almıştım şimdide steamda dying light indirimde ikisi aynı oyunmu yt baktığım zaman ikisi aynı oyun değil bilen birileri varmı ?