Arama sonuçları: *

1. omerkok_49

CRYSİS2 SAĞLIK GÖSTERGESİ NEREDE

bu oyunda can göstergesi nerde göremedim ben 1. oyunda enerji göstergesiyle yan yanaydı
  2. omerkok_49

Yardım pc satacağım ama valorant oyniyamıyorum

pc için biriyle konuştum valorant kaç fps dedi bende valorant oynamıyorum cs var dedim vs işte sonradan valo indirdim ama valoya girince atıyor ve bu hatayı veriyor 1 2 dk oynayınca yapıyor bunu
  3. omerkok_49

steam hesabım ne kadar eder

sizce hesabım ne kadar eder
  4. omerkok_49

Epic games oyun önerisi

Bütçe için pek bir şey aklımda değil az biraz oyun var ama yinede bu indirimden sonra dahada indirim gelmez die almakte fayda var diye almayı düşünüyorum cyberpunk almayı düşünüyorum daha neler alabilirim Remnant 2 ve call of cthulhu alınır mı?
  5. omerkok_49

Minecraftı nereden almalıyım

Almak için o kadar yer baktım ama düzgün bir yer bulamadım kendi sitesindemi ne 500 xboxda 300mü ne diyor ikiside aynı şey değilmi anlamadım varmı önerisi olan
  6. omerkok_49

Batman oyunları sırayla hangi şekilde oynanmalı

Elimde batman arkham aslyum arkham city ve arkham knight var sizce bu üç oyundan hangisini ilk oynamam lazım sırasıyla
  7. omerkok_49

Steam indirme hızım normalmi

Steamda sn anlık olarak 90 mbit indirme alıyorum ama bu indirmeyi yansıtmıyor galiba çünkü yavaş iniyor 18.3 ken snde 18.4 yada 2 saniyede geçmesi gerekmiyormu 5 6 sn buluyor 100mb indirme nedendir acaba
  8. omerkok_49

Steam hesabım ne kadar eder

https://steamcommunity.com/profiles/76561199310038838/
  9. omerkok_49

Gta5 türkçe yama önerisi

Gta5e nerden nasıl türkçe yama yapbilirim
  10. omerkok_49

Minecraft ücretsiz oynama

Pcyi yeni kurdum para kalmadı 1 aylık deneme sürümü yada ücretsiz kurabileceğim bi yer varmı uzun zamandır oynayıpta önerebileceğiniz bir site
  11. omerkok_49

Rustta çok bekliyorum

Rustta 5 6 dkdan fazla bekliyorum oyuna girmek için yeni pcyi aldım normaldedemi öyle yoksa bir çözümü varmı (oyuna girerkenden kastım resimde attığım yerde 10dkyı geçtiğide oluyor)
  12. omerkok_49

Horizon vs days gone

Horizon zero dawn mı daha mantıklı days gone mi
  13. omerkok_49

500tl bütçe oyun önerisi

Aklımda olan oyunlar The texas chainsaw massacre Bigfoot Rust Kütüphane aşşağıda var hangi oyun olduğu farketmez siz atın ben bakarım
  14. omerkok_49

Evil west alınır mı? indirimdeyken

600den 300e düşmüş alınır mı? evil west benim hoşuma gitti ama bilemiyorum oynayan varmı
  15. omerkok_49

Dying light vs dying light enhanced edition

Geçen sefer epic gamesten enhanced edition almıştım şimdide steamda dying light indirimde ikisi aynı oyunmu yt baktığım zaman ikisi aynı oyun değil bilen birileri varmı ?
  16. omerkok_49

50-100 tl oyun önerisi atabilecek

50tl 100tl arası indirimde oyun önerebilecek varmı Steamden. Siz isimlerini yazın ben ona göre bi ytden bakim
Top Bottom