Minecraft ücretsiz oynama

omerkok_49

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,204
Pcyi yeni kurdum para kalmadı 1 aylık deneme sürümü yada ücretsiz kurabileceğim bi yer varmı uzun zamandır oynayıpta önerebileceğiniz bir site

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
TLauncher var

Tlauncher kulanıyordum oynadığımda ama çokta güvenmiyorum ama bir sürü launcherler var öyle craftrise falan

Pcyi yeni kurdum para kalmadı 1 aylık deneme sürümü yada ücretsiz kurabileceğim bi yer varmı uzun zamandır oynayıpta önerebileceğiniz bir site
Daha yeni pc toplamışsın. İlk günden bilgisayarı virüsleme. Git gamepass al oradan oyna.

Hocam TLauncher öyle dandik değil ya virüs işine düşeceğini sanmıyorum indirmeye çalışırken bulaştırmış olabilirsiniz.

Hocam TLauncher öyle dandik değil ya virüs işine düşeceğini sanmıyorum indirmeye çalışırken bulaştırmış olabilirsiniz.
Hocam güvenmiyorum fazlada anlamadığım için virüs girerse format vs atmayı beceremem

Para kalmadı hocam 11tl tek var hesapta
Boşver bir sonraki ay alırsın o zaman. Daha yeni almışsın, şimdiden virüsleyip, "Sistem aldım, performansı berbat, windows boşta 10gb ram kullanıyor, işlemci kullanımlarım %99, lanet olsun adamım!" deme bize. :ROFLMAO:

Boşver bir sonraki ay alırsın o zaman. Daha yeni almışsın, şimdiden virüsleyip, "Sistem aldım, performansı berbat, windows boşta 10gb ram kullanıyor, işlemci kullanımlarım %99, lanet olsun adamım!" deme bize. :ROFLMAO:
Ondan bahsediyorumya zaten hocam hani 1 aylık deneme sürümü olsaydı iyi olurdu

Technic Launcher non premium sürümü var. Hexxit falan hazır modlar da var.

Hocam bilmiyorum eski pcde onu yükledim yükledikten sonra virüs girdi
T launcher öyle bi uygulama değil ya direk öyle virüs girmiyorda virüs algısı var bilgisayarla falan iletişim kurmaya çalışıyormuş ama çoğu uygulama falanda yapıyormuş bunu

TLauncher var. Korkuyorsanız farklı farklı launcherlar da var tabi. Benim size önerim bu site .d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sitede online şekilde kendisinin belirlediği belli serverlara girebiliyorsunuz.
TLauncher var. Korkuyorsanız farklı farklı launcherlar da var tabi. Benim size önerim bu site .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,285
Üyeler
197,170
Son üye
Vergilll
Geri