omerkok_49
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,204
Pcyi yeni kurdum para kalmadı 1 aylık deneme sürümü yada ücretsiz kurabileceğim bi yer varmı uzun zamandır oynayıpta önerebileceğiniz bir site
Hocam bilmiyorum eski pcde onu yükledim yükledikten sonra virüs girdiTLahuncer var
Daha yeni pc toplamışsın. İlk günden bilgisayarı virüsleme. Git gamepass al oradan oyna.Pcyi yeni kurdum para kalmadı 1 aylık deneme sürümü yada ücretsiz kurabileceğim bi yer varmı uzun zamandır oynayıpta önerebileceğiniz bir site
Para kalmadı hocam 11tl tek var hesaptaDaha yeni pc toplamışsın. İlk günden bilgisayarı virüsleme. Git gamepass al oradan oyna.
Hocam güvenmiyorum fazlada anlamadığım için virüs girerse format vs atmayı becerememHocam TLauncher öyle dandik değil ya virüs işine düşeceğini sanmıyorum indirmeye çalışırken bulaştırmış olabilirsiniz.
Boşver bir sonraki ay alırsın o zaman. Daha yeni almışsın, şimdiden virüsleyip, "Sistem aldım, performansı berbat, windows boşta 10gb ram kullanıyor, işlemci kullanımlarım %99, lanet olsun adamım!" deme bize.Para kalmadı hocam 11tl tek var hesapta
Ondan bahsediyorumya zaten hocam hani 1 aylık deneme sürümü olsaydı iyi olurduBoşver bir sonraki ay alırsın o zaman. Daha yeni almışsın, şimdiden virüsleyip, "Sistem aldım, performansı berbat, windows boşta 10gb ram kullanıyor, işlemci kullanımlarım %99, lanet olsun adamım!" deme bize.![]()
Technic Launcher non premium sürümü var. Hexxit falan hazır modlar da var.Pcyi yeni kurdum para kalmadı 1 aylık deneme sürümü yada ücretsiz kurabileceğim bi yer varmı uzun zamandır oynayıpta önerebileceğiniz bir site
T launcher öyle bi uygulama değil ya direk öyle virüs girmiyorda virüs algısı var bilgisayarla falan iletişim kurmaya çalışıyormuş ama çoğu uygulama falanda yapıyormuş bunuHocam bilmiyorum eski pcde onu yükledim yükledikten sonra virüs girdi
TLauncher var. Korkuyorsanız farklı farklı launcherlar da var tabi. Benim size önerim bu site .dPcyi yeni kurdum para kalmadı 1 aylık deneme sürümü yada ücretsiz kurabileceğim bi yer varmı uzun zamandır oynayıpta önerebileceğiniz bir site
TLauncher var. Korkuyorsanız farklı farklı launcherlar da var tabi. Benim size önerim bu site .d
q13x's EaglercraftX Distributions - Minecraft in a Browser
Play Minecraft in your browser with EaglercraftX! Features Minecraft 1.8.8, 1.12.2, and modded versions with high-quality sounds and optimized performance. No downloads required.eaglercraft.q13x.com