örnek belge varsa atarmısınalamayan varsa sadece öğrenci mail + shoplanmış ders programı belgesi ile alabilir![]()
örnek belge varsa atarmısınalamayan varsa sadece öğrenci mail + shoplanmış ders programı belgesi ile alabilir![]()
örnek belge varsa atarmısın
Nereden temin edebiliriz bu belgeyi edu mail hala aktif ama mezun olalı 7 yıl oldu OBS sistemi açılmıyorAlıntıyı görüntüle
sol üstte resmim var. Kayıt tarihini ve öğrenci durumunu f12 ile öğeyi denetle ile düzelttim![]()
edu mail şart değil ki öğrenci olduğunu kanıtlayan belge lazımNereden temin edebiliriz bu belgeyi edu mail hala aktif ama mezun olalı 7 yıl oldu OBS sistemi açılmıyor![]()
bana halen mesaj gelmedi talebi aldırlar ama hala pro değilim beklemem mi lazımalamayan varsa sadece öğrenci mail + shoplanmış ders programı belgesi ile alabilir![]()
özelden yaz benim belgeyi resimsiz halini atayım kendin resim eklersin herhaldeNereden temin edebiliriz bu belgeyi edu mail hala aktif ama mezun olalı 7 yıl oldu OBS sistemi açılmıyor![]()
1-2 gün sürebiliredu mail şart değil ki öğrenci olduğunu kanıtlayan belge lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana halen mesaj gelmedi talebi aldırlar ama hala pro değilim beklemem mi lazım
üniversite ise evet.Açıköğretim için geçerli mi acaba?
4.sınıfım aldım başka hesaba 4 ay muhabbeti nedir yapılıyosa nası yapılıyo diğer gmaillerimden birine yollıyım bariözelden yaz benim belgeyi resimsiz halini atayım kendin resim eklersin herhalde
1-2 gün sürebilir
üniversite ise evet.
ayarlara gir orada davet et yazıyor oradan 4 ay davet edebiliyorsunb
4.sınıfım aldım başka hesaba 4 ay muhabbeti nedir yapılıyosa nası yapılıyo diğer gmaillerimden birine yollıyım bari