örnek belge varsa atarmısınalamayan varsa sadece öğrenci mail + shoplanmış ders programı belgesi ile alabilir![]()
örnek belge varsa atarmısınalamayan varsa sadece öğrenci mail + shoplanmış ders programı belgesi ile alabilir![]()
örnek belge varsa atarmısın
Nereden temin edebiliriz bu belgeyi edu mail hala aktif ama mezun olalı 7 yıl oldu OBS sistemi açılmıyorAlıntıyı görüntüle
sol üstte resmim var. Kayıt tarihini ve öğrenci durumunu f12 ile öğeyi denetle ile düzelttim![]()
edu mail şart değil ki öğrenci olduğunu kanıtlayan belge lazımNereden temin edebiliriz bu belgeyi edu mail hala aktif ama mezun olalı 7 yıl oldu OBS sistemi açılmıyor![]()
bana halen mesaj gelmedi talebi aldırlar ama hala pro değilim beklemem mi lazımalamayan varsa sadece öğrenci mail + shoplanmış ders programı belgesi ile alabilir![]()
özelden yaz benim belgeyi resimsiz halini atayım kendin resim eklersin herhaldeNereden temin edebiliriz bu belgeyi edu mail hala aktif ama mezun olalı 7 yıl oldu OBS sistemi açılmıyor![]()
1-2 gün sürebiliredu mail şart değil ki öğrenci olduğunu kanıtlayan belge lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana halen mesaj gelmedi talebi aldırlar ama hala pro değilim beklemem mi lazım
üniversite ise evet.Açıköğretim için geçerli mi acaba?
4.sınıfım aldım başka hesaba 4 ay muhabbeti nedir yapılıyosa nası yapılıyo diğer gmaillerimden birine yollıyım bariözelden yaz benim belgeyi resimsiz halini atayım kendin resim eklersin herhalde
1-2 gün sürebilir
üniversite ise evet.
ayarlara gir orada davet et yazıyor oradan 4 ay davet edebiliyorsunb
4.sınıfım aldım başka hesaba 4 ay muhabbeti nedir yapılıyosa nası yapılıyo diğer gmaillerimden birine yollıyım bari
Varmı video vsBunu aylardır kullanıyorum illa tr de öğrenci olmanıza gerek yok Hindu abileri izlerseniz ortalama 5dk ile farklı yöntemlerle alabilirsiniz