🔥İndirim GOOGLE GEMİNİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 1 YIL ÜCRETSİZ!

Aldım teşekkürler. Üniversiteli olmak neka güzelmiş yaaauuuvv

lmdkfghjlşdhkgjgdklşjh
para ödemeden de kullanılabiliyor hocam gemini
ki gemini yi geçtim önceki versiyon asistan bile siriden daha iyi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir ben yapamadım galiba. Üniversite mailinin şifresini yenilemem gerekiyormuş onunla uğraşırken ilgili google'ın sayfası gitti. Tekrar linkten girdim bu sefer kaydınızla alakalı belge yükleyin falan dedi. Belge yükledim ama aşırı uğraştırıyor.

100GB mı ne Google One üyeliği ödüyordum. Bunu yapınca 12 ay para ödemeyeceğim değil mi?
kafa buluyorum hocam zaten ama eğer telefon asistanı olarak ücretlendirmeye tabi olsa elimden kurtulamazdı 😅

Arkadaşlar şimdi öğrenci belgesi isteyip inceleme yapıyormuş google haberiniz olsun eskiden alanlarda sıkıntı yok ama.

2020 de mezun oldugum mail hala aktifti. Bizde yararlandık :D

Gmail hesabım ile login iken başvuru formuna edu uzantılı mailimi verdim. Dolayısıyla onay maili edu uzantılı maile geldi. Bu mail ile gemini kullanmak mümkün mü? Çünkü gmail hesabımda pro aktif olmamış.

edu.tr li mezun olduğum mail adresim var ama öğrenci değilim alabilirmiyim ?

Gmail hesabım ile login iken başvuru formuna edu uzantılı mailimi verdim. Dolayısıyla onay maili edu uzantılı maile geldi. Bu mail ile gemini kullanmak mümkün mü? Çünkü gmail hesabımda pro aktif olmamış.
O mailin onaylanması daha sonrasında satın alımı yapman lazım. Ben öğrenci maili ile onaylayıp kişisel hesabıma aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,400
Üyeler
183,111
Son üye
kereviz
Geri