🔥İndirim GOOGLE GEMİNİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 1 YIL ÜCRETSİZ!

Konusu açıldı.

Olmuş olması lazım hocam tüm maillerinize bakın.
1759867159768.webp
maalesef

Bunu aylardır kullanıyorum illa tr de öğrenci olmanıza gerek yok Hindu abileri izlerseniz ortalama 5dk ile farklı yöntemlerle alabilirsiniz

Pro aboneliği alabilen arkadaşlar veo 3 ile video üretme falan seçeneği açık mı dönüş yapabilirler mi ?
Amerika versiyonundan yararlanmıştım vpn tek seferlik amerika numarası edu maili vs uğraşarak ve veo 3 vs kullanma hakkım vardı direkt gemini içerisinden değil ayrı bir sayfası vardı diye hatırlıyorum şuan anladığım kadarıyla türkiye edu maili ile de kayıt olunabiliyor doğru mu

Bunu aylardır kullanıyorum illa tr de öğrenci olmanıza gerek yok Hindu abileri izlerseniz ortalama 5dk ile farklı yöntemlerle alabilirsiniz
kaynak atabilirmisin

Üniversiteyi bitirdiğim gibi yüksek lisansa başlamanın faydasını gördük.

Teşkr
Ekran görüntüsü 2025-10-08 044249.webp

Android de kullanılan, yapay zeka olmasına rağmen asistan die lanse edilen gemini aylık 5k bi de apple a paracı dersiniz hey yavrum hey en azından mal olsa da siri ücretsiz. yemişim asistanın aslında gpt gibi yapay zeka olmasını bu yüzden ücretli versiyonu olmasını... ücretsiz versiyon var farkındayım ama asistandan iyi sonuç almak için 5k aylık heee. en azından mal siriye 25001 soruyu aynı düzeyde sorarım. ( tabi asistan değilde yapay zeka olarak bakanlar için mantıklı bir fırsat )
lmdkfghjlşdhkgjgdklşjh
para ödemeden de kullanılabiliyor hocam gemini
ki gemini yi geçtim önceki versiyon asistan bile siriden daha iyi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapışın 9 Aralığa kadar zamanı var.
Bir ben yapamadım galiba. Üniversite mailinin şifresini yenilemem gerekiyormuş onunla uğraşırken ilgili google'ın sayfası gitti. Tekrar linkten girdim bu sefer kaydınızla alakalı belge yükleyin falan dedi. Belge yükledim ama aşırı uğraştırıyor.

100GB mı ne Google One üyeliği ödüyordum. Bunu yapınca 12 ay para ödemeyeceğim değil mi?

Çektim Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,396
Üyeler
183,275
Son üye
hwas
Geri