🔥İndirim GOOGLE GEMİNİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 1 YIL ÜCRETSİZ!

Ben bunu aldım da okul hesabıma gelmedi, normalde kullandığım maile geldi üyelik. Geminiye girince ana mailimin yanında Pro yazıyo ama öğrenci mailimdeki hesapta ne üyelik var ne de Pro yazan bir şey.

Bu arada ana hesabımla giriş yaptığımda, 7 Ekim 2026'ya kadar ücretsiz kullanabileceğim yazıyo yine de, nasıl oldu anlamadım. Öğrenci mailine beklerken diğerine geldi.

Android de kullanılan, yapay zeka olmasına rağmen asistan die lanse edilen gemini aylık 5k bi de apple a paracı dersiniz hey yavrum hey en azından mal olsa da siri ücretsiz. yemişim asistanın aslında gpt gibi yapay zeka olmasını bu yüzden ücretli versiyonu olmasını... ücretsiz versiyon var farkındayım ama asistandan iyi sonuç almak için 5k aylık heee. en azından mal siriye 25001 soruyu aynı düzeyde sorarım. ( tabi asistan değilde yapay zeka olarak bakanlar için mantıklı bir fırsat )

Ben bunu aldım da okul hesabıma gelmedi, normalde kullandığım maile geldi üyelik. Geminiye girince ana mailimin yanında Pro yazıyo ama öğrenci mailimdeki hesapta ne üyelik var ne de Pro yazan bir şey.

Bu arada ana hesabımla giriş yaptığımda, 7 Ekim 2026'ya kadar ücretsiz kullanabileceğim yazıyo yine de, nasıl oldu anlamadım. Öğrenci mailine beklerken diğerine geldi.
Yok hocam ana hesabınıza geliyor zaten öğrenci mail doğrulama için sadece.

Pro aboneliği alabilen arkadaşlar veo 3 ile video üretme falan seçeneği açık mı dönüş yapabilirler mi ?
1759866495727.webp

açık açık alttaki araçlar kısmından veo seçmen lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

denemek için öyle aklıma gelen ilk şeyi yazdım oraya çok takılmayın

doğrulama yaptım okul mailiyle felan eşleştirdim fakat hesaba bir şey gelmedi pro gözükmüyor halen tekrar denediğimde de
1759866582723.webp

eyvallah çektim hemen üyeliği

Ücretsiz versiyondan farkı nedir

Geri