Minecraft ücretsiz oynama

Pcyi yeni kurdum para kalmadı 1 aylık deneme sürümü yada ücretsiz kurabileceğim bi yer varmı uzun zamandır oynayıpta önerebileceğiniz bir site
Minecraft'ın bedrock editation'un deneme sürümü olması lazım ama emin değilim.

TLauncher var. Korkuyorsanız farklı farklı launcherlar da var tabi. Benim size önerim bu site .d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sitede online şekilde kendisinin belirlediği belli serverlara girebiliyorsunuz.
Hocam oynadığinız varmı peki

Minecraft'ın bedrock editation'un deneme sürümü olması lazım ama emin değilim.
Hocam nerden bulabilirim

Ondan bahsediyorumya zaten hocam hani 1 aylık deneme sürümü olsaydı iyi olurdu
Hocam yine de siz bilirsiniz elbet ancak dediğim gibi baştan pc yi kurcalamaya açık hale getirmemenizi tavsiye ederim. Ücretli olan bir şey asla tamamen ücretsiz verilmez. Karşılığında bir şey muhakkak alınır. Tavsiyem 1 ay bekleyin, gamepass alın öyle oynayın. En azından başınız ağrımaz.

Hocam yine de siz bilirsiniz elbet ancak dediğim gibi baştan pc yi kurcalamaya açık hale getirmemenizi tavsiye ederim. Ücretli olan bir şey asla tamamen ücretsiz verilmez. Karşılığında bir şey muhakkak alınır. Tavsiyem 1 ay bekleyin, gamepass alın öyle oynayın. En azından başınız ağrımaz.
Öyle gözüküyor galiba öyle yapacağım

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb
Hocam oynadığinız varmı peki

Hocam nerden bulabilirim
Hocam ben oynayamıyorum pc berbat. Ama bilgisayarda 2 yıldır TLauncher yüklü hiçbir sıkıntı görmedim

Hocam xbox resmi uygulamasını indridim orda Minecraft lanchuer vardı indirdim deneme sürümü varmış

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb
Geri