Arama sonuçları: *

1. misfit

Ghost of Tsushima vs Dragons Dogma 2

İki oyun arasında çok kaldım. DD2'yi uzun zamandır bekliyorum ama GoT hiç beklemediğim bir zamanda duyuruldu. PS'de GoT oynayanlar görüşlerini belirtebilir mi? 60 dolara değer mi yoksa 50 dolara DD2 mi alayım?
  2. misfit

No Man's Sky Türkçe yama önerisi

Yama arıyorum fakat düzgün bulamadım. Bilen varsa link atabilir mi?
  3. misfit

Yardım Dead Space 2023 %100 CPU Kullanıyor

Oyun sebepsiz bir şekilde %90-%100 oranında cpu kullanıyor ve bu sebepten ötürü sürekli aşırı derecede drop yiyorum. Bir sürü yöntem denedim ama sorunum düzelmedi. Henüz oyunun başlarındayım, gamepass'im bitmeden(4 gün kaldı) bitirmek istiyorum.
  4. misfit

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty'e ne zaman geçilmeli?

Oyunda görselde görüldüğü üzere bayağı bir ilerledim. Ufak tefek yan görevlerle uğraşıyorum şu anda. DLC'ye ne zaman geçmeliyim?
  5. misfit

Dark Souls 3 vs Alan Wake 2

Geçtiğimiz gün DS3 aldım fakat Epic'de kupon ile Alan Wake aynı fiyata düşüyormuş. Kütüphane'de DS2, Elden Ring, Sekiro vs. var, DS3 iade edip Alan Wake 2 almak mantıklı mı?
  6. misfit

Dark Souls 3 vs Alan Wake 2

Alan Wake 2, Epic kuponuyla birlikte 600'e geliyor. Dark Souls 3 ise 20 dolar, yine 600TL. DS3 iade edip almak mantıklı mı?
  7. misfit

Starfield Saat Kaçta?

Bir çok yer gece 3 diye belirtmiş ama 4-5 diyen de var. Resmi bir açıklama var mı saat ile ilgili? Platform steam.
  8. misfit

Bannerlord'da Beta save'i Full sürüme geçirince bozulur mu?

Oyuna bir süre ara vermiştim, 1.2.0 sürümü duyurulunca yeniden başlayayım diye beklemeye başladım. 2 ay önce duyurdukları sürümü halen yayınlamadıkları için Beta'da başlayayım diyorum oyuna. Beta'da başladığım save'i 1.2.0 full sürüme geçince bozulmadan oynayabilir miyim? Zamanında çok problem...
  9. misfit

STARFIELD Ön Sipariş Verilir mi?

Starfield çok beklediğim bir oyun, özellikle gameplay'i görünce iyi olacağından şüphem kalmadı. Fakat son 1 haftada hem PC hem de Konsol tarafında zamlanan oyunlar beni biraz korkuttu. Starfield'ın da zamlanacağına %100 eminim. 11 Şubat 2024'e kadar Gamepass'im var, yeni fiyatıyla Gamepass...
  10. misfit

Steam Sepet Değerlendirme ve Öneri

Bu indirim döneminde aşağı yukarı alacağımı aldım. Bazı büyük oyunları da zam gelmeden ekledim. Önerilerinize hala açığım, profilimi bırakıyorum öneren arkadaşlar bakarak önerirse daha iyi olur. https://steamcommunity.com/profiles/76561198394756745/
  11. misfit

Yardım CSGO Pencereli Tam Ekranda Düşük FPS

Bu ekran kartımdan önce Asus Rog Strix RX570 8GB modelini kullanıyordum, CSGO'da herhangi bir fps düşmesi olmuyordu. Mart ayının ortasından beri de Sapphire Pulse RX 6700 modelini kullanıyorum. Ekran kartını değiştiğimden beri düşük-yüksek ayar fark etmeksizin CSGO'da pencereli tam ekrana...
  12. misfit

RDR2 Sinematiklerde Arka Planda Parlayan Noktalar

Son zamanlarda çok dikkatimi çekmeye başladı. Çoğu sinematikte arka planda beyaz parlak noktalar oluyor, özellikle ağaç ve çimenlerin yoğun olduğu yerlerde. Ekran görüntüsünde pek belli olmuyor ama biraz daha yoğunlar. Bunun sebebi nedir? Başka bu sorunu yaşayan var mı? Bu sorundan önce de...
  13. misfit

FIFA 23 EA Anticheat Ekranında Kalıyor

Aylardır para verdiğim oyuna giremiyorum. Yeniden yüklemeyi denedim, EAAnticheat'i silip yüklemeyi denedim, dosyaları onarmayı denedim ama nafile. Lanet oyun açılmıyor, verdiğim parayla kaldım resmen. Bu sorunun çözümünü bilen lütfen yardımcı olabilir mi? Driver WHQL. Oyunu EA'den satın aldım...
  14. misfit

Call of Duty Black Ops Cold War 197TL Değer mi?

Battle.net indirimleri bitmek üzere. Oyunun kısa olduğuna dair çok eleştiri var. Sizce yine de fiyatına değer mi?
  15. misfit

God of War Darboğaz | 5500- RX 6700

Bugün ekran kartını sisteme taktım. Oyunların benchmark testini yapıyordum, RDR2 vs. oyunlarda sorun çıkmadı ama God of War oynarken aşırı derecede fazla bir darboğaz'a maruz kalıyor ekran kartı. VSR kullanarak çözünürlüğü yükseltmeyi denedim, tüm ayarları ultra'ya çekip denedim, FSR ve...
  16. misfit

Resident Evil 7-8 Alınır mı?

Steam'de Capcom oyunları indirme girmiş. Hesapta 50TL var, nays ile alınca 132TL'ye geliyor iki oyunda. Değer mi sizce? Yoksa İlkbahar indirimlerini mi bekleyeyim. Başka oyun öneriniz varsa da alırım.
  17. misfit

Call of Duty Black Ops Cold War 300TL Değer mi?

Hikayesinin çok iyi olduğunu biliyorum ama sanırım 4-5 saat sürüyormuş. Bir yandan Multiplayer kısmını da öven çok kişi var. 2 gün önce Modern Warfare 2019'u satın almıştım, hazır almışken Cold War'u da mı alayım yoksa gelecek indirimlerde bütçeyi zorlayıp 700 küsür TL'ye Modern Warfare 2'yi mi...
  18. misfit

Call of Duty Modern Warfare 299TL Eder mi?

Battle.net'de indirimler başlamış. 2019'da çıkan Modern Warfare 299TL'ye düşmüş. Parasını hak ediyor mu sizce?
  19. misfit

FarCry 6 Alınır mı? (80TL)

Voidu'da şu anda 80TL'ye satılıyor. Oyunların 600-700 ve daha fazlaya satıldığı bir dönemde fiyatı çok uygun. Oynayan veya izleyen varsa parasını hak eden bir oyun mu? https://www.voidu.com/tr/product/far-cry-6-tr/13176
  20. misfit

Yardım Forza Horizon 5 Açılmama Sorunu

Gamepass üzerinden Forza Horizon 5'i indirdim fakat aşağıdaki görseldeki gibi açılıp bir anda kapanıyor. Geçen yıl yüklemiştim fakat böyle bir problem ile karşılaşmadım. İnternette yazan her türlü yöntemi denedim ama sonuç alamadım.
Geri