Arama sonuçları: *

1. D

HOİ4 0x000007b Hatası

Process monitör raporunu bıraktım https://www.mediafire.com/file/vttk0xohf8c99yx/Logfile.PML/file
  2. D

Steam Visa veya Mastercard ödeme yapılmıyor (Boacompra)

Biliyorum bazılarınız normal visa veya mastercarddan al diyecek ama çok fazla adres bilgisi vs istiyor doldurmaya üşeniyor insan resmen. bu sorun yenimi yoksa uzun zamandır devam ediyormu?
  3. D

En İyi Oyun Haritası

Empire bay der noktayı koyarım ben arkadaşlar. her köşesi ayrı ayrı güzel olup mükemmel bir atmosfere sahip olan bir şehir. e tabi birde the lost heaven var oda olmassa olmaz
  4. D

En iyi oyun müziği etkinliği! [ANKET]

USTAYI UNUTMUŞUM ilk müzik benden Celeste - OST aralarından en beğendiğim: Spirit of Hospitality,Anxiety ve tabii ki bir arkadaşda zehirli oku attığı için ana ekran müziği mükemmel
  5. D

Bana göre kötü yanları olan oyunlar(V1.0 BETA)

Dying light Genel olarak iyi bir oyun fakat onu batıran tek bir olay var hikaye anlatımı sunumu ve hikayesi. hikaye çok klişe klasik zombi istilası bir tek biz bir ajan gibi bir şeyiz başlarda hikayenin bu kadar kötü olmasının tek sebebi bölüm tasarımları hiçbir olayı yok ben dying lighti 3 kez...
  6. D

BU KONU KORSANLA ALAKALI DEĞİL

DİKKAT BU KONUDA ASLA VE ASLA KORSAN OYUN ÖNERİLMİYOR! Konu başlığı @Gizemss adlı üyeden esinlenilerek yapılmıştır Paran Yoksa Oynama saçmalığı Konumuz bu arkadaşlar paran yoksa oynama bu aralar bu cümleyi çok duyduğumdan söylüyorum. Paran yoksa oynama ne demek ya? adam konu açıyor diyorki...
  7. D

Oyun oynamak niye bu kadar pahalı niye bu kadar lüks

evet arkadaşlar bu konunun benzerini açmıştım ama bir daha açma gereği duyuyorum bu nispeten daha büyük olcak ve sizinde düşüncelerinizi almak istiyorum başlamak istediğim ilk konu oyun oynamak niye bu kadar lüks evet size soruyorum niye bu kadar lüks ya niye halbuki alttrafı 5 ila 10 saatlık...
  8. D

Ucuz oyun almak istiyorum!

artık çıldırıcam vallahi çıldıracam ya ülkemizdeki oyun fiyatlarının farkında olan oyun üreticisi yok sanırım ALOOO BİR OYUNA 500 TL KİM VERİYOR BU ÜLKEDE neyse konumuz bu değil artık çıldıracam neredeyse 4 aydır aynı oyunlarımı oynuyorum adam gibi oyun almyada geforce now tr ye açıldığında...
  9. D

Xbox gamepass hakkında

şimdi ben gamepass alsam 2 inci ayı kredi kartımdan 30 lira otomatik olarakmı çekiyor yoksa odeyip odemeyeceğime benmi karar veriyorum
  10. D

Cyberpunk aile paylaşımı

şimdi hocam aile paylaşımı yaptığım bir arkadaşım var Cyberpunk 2077 aldı şuana kadar kütüphanemde gözükmüyor yani büyük ihtimalle yakın zamanda gözükmüyecek yani merak ettiğim bir konu var acaba çıktığında görünebilirmi ("oyunun dosyalarının kopyalanıp kolayca oynanabildiğini biliyorum fakat...
  11. D

LoL Yeni İtem Mevzusu

arkadaşlar itemler geleli belki bir hafta oldu ama ben alışamadım ben alışamıyorum ben anlamıyorum ya ilk günümü anlatıyım size oyuna girdim oyuna başlıcam doran kılıcı arıyorum lan bakıyorum yok bi baktım yamuk yumuk hançer gibi bir şey in ismini doran kılıcı yapmışlar neyse pantheon oynuyorum...
  12. D

bu bütçede her türden oyun önerisi

bütçem bu fakat 2 tane satılmayan kartım kaldı ikiside 65 kuruş 1 güne satılırlar yani bütçe 1.20 kuruş kadar artabilir önerilerinizi bekliyorum 1604738070 up up up
  13. D

İdle Master kullanıp kar edilebilirmi

çoğumuz idlemaster ın ne olduğunu biliyoruz otomatik kart kasan bir uygulama zup diye bir oyun serisi var bi arkadaşım 2.10 kurusudan bir oyununu ala ala 45 liraya kadar çıktığını iddia ediyor sizce doğru mudur NOT:idle master kullanıcaksanız vac yiyecek oyunlarınızı blackliste koyun
  14. D

R6 Deluxe Edition aldım sizce doğrumu yaptım?

R6 deluxe edition aldım 10 tl daha fazla verip sizce mantıklı bir haraketmi yoksa direk oyunun kendisini almak dahamı mantıklı not:dil bilgim yoktur lütfen hatalar yüzünden eleştirmeyin
  15. D

Sizce bu oyunlar Cadılar Bayramı indiriminde ne kadar düşer

50.46 tl steam bakiyem var 1 kuruş artmaz 1 kuruş azalmaz almak istediğim bi kaç oyun var sizce bunların fiyatı ne kadar düşer 1:Cities Skylines (mümkünse full dlc paketi) 2:Rust (Önceliğim Hoşuma gidiyor) sizde bana oyun öneribilirsiniz yalnız bir şartım var benim pc im 1500 tl ye 2015 yılında...
  16. D

Dont Starve Together Error veriyor

arkadaşımda dont starve together hata veriyor hata şu https://cdn.discordapp.com/attachments/753211902192123985/769158967485661214/unknown.png oyunu silip tekrar yüklemeyi denedi olmadı yardımlarınızı bekliyorum
Top Bottom