Ucuz oyun almak istiyorum!

Reaksiyon skoru
4,634
artık çıldırıcam vallahi çıldıracam ya ülkemizdeki oyun fiyatlarının farkında olan oyun üreticisi yok sanırım ALOOO BİR OYUNA 500 TL KİM VERİYOR BU ÜLKEDE neyse konumuz bu değil artık çıldıracam neredeyse 4 aydır aynı oyunlarımı oynuyorum adam gibi oyun almyada geforce now tr ye açıldığında başladım en fazla 9 taş çatlasın 10 oyunum var bunlarda öyle triple a büyük yapımlar değil orta bütçeli belirli bir hikaye örgüsü olan oyunlar ama artık sıkıldım ve ne yazıkki bütçem yetmiyor ben en fazla bir oyuna 45 tl vermiş insanım alışveriş yaparken babamın annemin kartını kullanıyorum (para benim) ama bir oyuna 100 tl 150 tl gibi bir fiyat vermemin imkanı yok hayatta izin vermezler ki haklılar bir oyuna 100 tl den fazla vermek inanılmaz fazla bir değer yok hakediyor yok fakirler almasın edibiyatı yapıcak arkadaşlara defolup gitmelerini öneriyorum şimdilik korsan kullan sonra alırsın diyecek arkadaşlarada pc kötü korsan oyun indirsem dahi açamam bu yüzden orjinal almam gerekiyor ki geforce now da kullanabileyim neyse konuya gelelim ortalama bir oyuna taş çatlasın 60 70 lira verebilirim bana bir güvenilir site gibi bir şey önerin

STEAM İNDİRİMLERİNİ BEKLE DİYEN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM O İNDİRİMLERDE ÖYLE her şey İNMİYOR HAYATIMI KUMAR OYNAR GİBİ İSTEDİĞİM OYUNUN İNDİRİME GİRMESİNİ BEKLEMEKLE GEÇİREMEM

artık çıldırıcam vallahi çıldıracam ya ülkemizdeki oyun fiyatlarının farkında olan oyun üreticisi yok sanırım ALOOO BİR OYUNA 500 TL KİM VERİYOR BU ÜLKEDE neyse konumuz bu değil artık çıldıracam neredeyse 4 aydır aynı oyunlarımı oynuyorum adam gibi oyun almyada geforce now tr ye açıldığında başladım en fazla 9 taş çatlasın 10 oyunum var bunlarda öyle triple a büyük yapımlar değil orta bütçeli belirli bir hikaye örgüsü olan oyunlar ama artık sıkıldım ve ne yazıkki bütçem yetmiyor ben en fazla bir oyuna 45 TL vermiş insanım alışveriş yaparken babamın annemin kartını kullanıyorum (para benim) ama bir oyuna 100 TL 150 TL gibi bir fiyat vermemin imkanı yok hayatta izin vermezler ki haklılar bir oyuna 100 TL den fazla vermek inanılmaz fazla bir değer yok hakediyor yok fakirler almasın edibiyatı yapıcak arkadaşlara defolup gitmelerini öneriyorum şimdilik korsan kullan sonra alırsın diyecek arkadaşlarada pc kötü korsan oyun indirsem dahi açamam bu yüzden orjinal almam gerekiyor ki geforce now da kullanabileyim neyse konuya gelelim ortalama bir oyuna taş çatlasın 60 70 lira verebilirim bana bir güvenilir site gibi bir şey önerin

STEAM İNDİRİMLERİNİ BEKLE DİYEN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM O İNDİRİMLERDE ÖYLE her şey İNMİYOR HAYATIMI KUMAR OYNAR GİBİ İSTEDİĞİM OYUNUN İNDİRİME GİRMESİNİ BEKLEMEKLE GEÇİREMEM
DurmaPlay, oynasana.com. Hepsinde güzel indirimler oluyor bir çok kez oyun aldım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Aga ucuz oyun almak istiyorsan güvenli sitelerden indirim bekleyerek falan alıcaksın geçen r6 9tl oldu

Oyun bulmuşsun zaten oynayacak:

Yoğun istek üzerine silindi.

Geri