Ucuz oyun almak istiyorum!

triple a oyunların 60 70 dolardan yurt dışında çıkıp ülkemizde güzel güzel 150 200 TL gibi fiyatlarından bahsediyorujm hatta 250 300 lerde havada uçuşuyor ama normal değil
60-70 dolar oyunun ne kadar olmasını bekliyorsun ? 30tl olmasını mı ?

Normal kısacası

Sizin gibi 14 yaşında 31'e gülebilecek bir kitleyle uğraşmıyorum. 👋 👋 👋
özürümü diledim zaten amacım senin annene sövmek değil geçen sana sövdüğüm için ban yedim bunu yapmak istesem sana doğrudanda söyliyebilirdim silme mevzusuna gelirsek konunun amacını saptırdığı ve rahatsız olduğumdan dolayı silmesini rica ettim pek hoş bir olay değil farkındayım ama amacım sana doğrudan o lafları etmek değil zaten bunu istesem yüzünede söylebileceğimi biliyorsun tatsızlık için özür dilerim

Pc oyunları pahalı değil. steam inidirimlerinde hitman 2 gold 22 tl ye düşmüştü. ben hitman sevmem diyorsan gta 5 80 tl ye düşüyor. gta 4 32 tl ye düşüyor. ülkemizde oyun fiyatları 2 dolardan sabitlenmiş. yoksa steamde de konsol oyunu fiyatlarını görürdük.

Pc oyunları pahalı değil. steam inidirimlerinde hitman 2 gold 22 TL ye düşmüştü. ben hitman sevmem diyorsan gta 5 80 TL ye düşüyor. gta 4 32 TL ye düşüyor. ülkemizde oyun fiyatları 2 dolardan sabitlenmiş. yoksa steamde de konsol oyunu fiyatlarını görürdük.
he işte sorunda burda yeni çıkan oyunlardan bahsediyorum eski oyunları ucuza almaktan değil güncel bir şey oynamak istiyorum ya millet buna sürekli paran varsa oynıyamazsın paran varsa al parası olan oynar gibi yorumlar yapıyor ama bu kafayla hiçbir yere varamayız bu kafayla bir oyun 60 birim çıkarken ülkemizde 150 200 tl hatta çoğu güncel oyun 300 tl fiyat bandında çıkıyor bu fiyatlar 70 birim bir oyundan türüyor bu normal değil bunu normal karşılamaya devam edenler yüzünden firmalar fiyatları dahada arttırıyor

Yaş 15' den büyük mü?
her şey yaş değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

he işte sorunda burda yeni çıkan oyunlardan bahsediyorum eski oyunları ucuza almaktan değil güncel bir şey oynamak istiyorum ya millet buna sürekli paran varsa oynıyamazsın paran varsa al parası olan oynar gibi yorumlar yapıyor ama bu kafayla hiçbir yere varamayız bu kafayla bir oyun 60 birim çıkarken ülkemizde 150 200 TL hatta çoğu güncel oyun 300 TL fiyat bandında çıkıyor bu fiyatlar 70 birim bir oyundan türüyor bu normal değil bunu normal karşılamaya devam edenler yüzünden firmalar fiyatları dahada arttırıyor
PC oyunlarında dolar sabitlenmiş. bu fiyatlar iyi. yoksa ps5 oyunları fiyatında olurdu.

Tam napim denilecek konu, elinde
olan oyunfor, durmaPlay gibi sitelerden indirim beklemekten başka şansın yok. Ne yapalım Yeni firma mı açalım ?

Kısacası boş konu.

bu arada ininal veya papara al. öyle de alabilirsin. kendin para yüklersin. zaten anlamazlar

Geri