Neler Yeni

Ucuz oyun almak istiyorum!

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
triple a oyunların 60 70 dolardan yurt dışında çıkıp ülkemizde güzel güzel 150 200 TL gibi fiyatlarından bahsediyorujm hatta 250 300 lerde havada uçuşuyor ama normal değil
60-70 dolar oyunun ne kadar olmasını bekliyorsun ? 30tl olmasını mı ?

Normal kısacası

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Sizin gibi 14 yaşında 31'e gülebilecek bir kitleyle uğraşmıyorum. 👋 👋 👋
özürümü diledim zaten amacım senin annene sövmek değil geçen sana sövdüğüm için ban yedim bunu yapmak istesem sana doğrudanda söyliyebilirdim silme mevzusuna gelirsek konunun amacını saptırdığı ve rahatsız olduğumdan dolayı silmesini rica ettim pek hoş bir olay değil farkındayım ama amacım sana doğrudan o lafları etmek değil zaten bunu istesem yüzünede söylebileceğimi biliyorsun tatsızlık için özür dilerim

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Pc oyunları pahalı değil. steam inidirimlerinde hitman 2 gold 22 tl ye düşmüştü. ben hitman sevmem diyorsan gta 5 80 tl ye düşüyor. gta 4 32 tl ye düşüyor. ülkemizde oyun fiyatları 2 dolardan sabitlenmiş. yoksa steamde de konsol oyunu fiyatlarını görürdük.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Pc oyunları pahalı değil. steam inidirimlerinde hitman 2 gold 22 TL ye düşmüştü. ben hitman sevmem diyorsan gta 5 80 TL ye düşüyor. gta 4 32 TL ye düşüyor. ülkemizde oyun fiyatları 2 dolardan sabitlenmiş. yoksa steamde de konsol oyunu fiyatlarını görürdük.
he işte sorunda burda yeni çıkan oyunlardan bahsediyorum eski oyunları ucuza almaktan değil güncel bir şey oynamak istiyorum ya millet buna sürekli paran varsa oynıyamazsın paran varsa al parası olan oynar gibi yorumlar yapıyor ama bu kafayla hiçbir yere varamayız bu kafayla bir oyun 60 birim çıkarken ülkemizde 150 200 tl hatta çoğu güncel oyun 300 tl fiyat bandında çıkıyor bu fiyatlar 70 birim bir oyundan türüyor bu normal değil bunu normal karşılamaya devam edenler yüzünden firmalar fiyatları dahada arttırıyor

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Yaş 15' den büyük mü?
her şey yaş değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

he işte sorunda burda yeni çıkan oyunlardan bahsediyorum eski oyunları ucuza almaktan değil güncel bir şey oynamak istiyorum ya millet buna sürekli paran varsa oynıyamazsın paran varsa al parası olan oynar gibi yorumlar yapıyor ama bu kafayla hiçbir yere varamayız bu kafayla bir oyun 60 birim çıkarken ülkemizde 150 200 TL hatta çoğu güncel oyun 300 TL fiyat bandında çıkıyor bu fiyatlar 70 birim bir oyundan türüyor bu normal değil bunu normal karşılamaya devam edenler yüzünden firmalar fiyatları dahada arttırıyor
PC oyunlarında dolar sabitlenmiş. bu fiyatlar iyi. yoksa ps5 oyunları fiyatında olurdu.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Tam napim denilecek konu, elinde
olan oyunfor, durmaPlay gibi sitelerden indirim beklemekten başka şansın yok. Ne yapalım Yeni firma mı açalım ?

Kısacası boş konu.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
bu arada ininal veya papara al. öyle de alabilirsin. kendin para yüklersin. zaten anlamazlar

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,321